Yollar İşgal Altında

Yollar İşgal Altında

Kurtuluş halkının sesini duyurmak amacıyla gazetemize reklam veren firma Üçler Market’te mikrofonumuzu alışveriş yapanlara uzattık. Bir dokun, bin ah işit sözünü doğrulayan mahalleli, yolların esnafın işgali altında olmasından ve trafikten şikayetçi olduk

Yollar yürünmeyecek halde
Lisa lemma
Ben Kurtuluşa yeni taşındım.  Kurtuluş’un yolları yürünmeyecek halde. En büyük sıkıntımız otopark sorunu. Sokaklar araba dolu. Örneğin, nakliye aracı girdiği zaman tüm sokak ulaşıma kapanıyor. Nitekim acil durumlarda ambulans, itfaiye gibi araçların girebilmesi mümkün değil.  Bu sorunların en kısa zamanda çözülmesi lazım.

Arabama park yeri bulamıyorum
Muarra Erkmen
Şişli’nin her yerinde trafik sorunu var. 35 yıllık Şişli’liyim. Ben bütün vergilerimi ödeyen bir vatandaşım fakat arabamı evimin önüne park edemiyorum, park ettiğim anda çekici gelip çekiyor. Sırf bu nedenle arabamı köyde bırakıyorum ve burada toplu taşıma kullanıyorum.  Bu konudan dolayı çok mutsuzum. Buralardaki iş merkezleri için gelen insanlar sabah geliyor akşama kadar araçları park halinde duruyor. Ben ev sahibi olarak evimin önüne aracımı park edemiyorum. Bence buraya büyük bir otopark yapılmalı ve buraya başka yerlerden gelenler o parka park etmeli.  Ben her türlü vergimi veriyorum, çöpümü bile ayrıştırıp atıyorum ama hizmet alamıyorum. Hizmet beklerken, hizmet ediyorum. Belediye her şeyi yapıyor fakat göstermelik diye düşünüyorum.  Sadece belediyenin hayvanlara olan ihtimamı hoşuma gidiyor. Burada evimi bile havalandıramıyorum.  Sürekli trafik, sirkülasyon var. Şişli’nin makyajı var ama üstün körü bir makyaj.  Şişli İstanbul için bir vitrin diye düşünüyorum. 

Trafik sorunu var
Sevinç Aydınoğlu
Kurtuluşta trafik sorunumuz çok büyük.  Yollar genişletilmeden binalar yapılıyor,  yollar daha da daralıyor.  Apartmanlardan nefes alamayacak bir halde geldik. Buranın yoğunluğundan bıkmış durumdayız. Oğlumun aracına yer tutabilmek için sokakta bekliyorum. En büyük sıkıntıyı ambulans ve ya itfaiye gerektiren durumlarda yaşıyoruz.

Kaldırımlar sürekli dolu
Şeyda Saydamlı
Park sorunu yüzünden neredeyse eve giremeyeceğiz. Bu durumun özellikle yolların yapılmasıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü Şişli sürekli bu durumda.  Kaldırımlar bile sürekli dolu. Ayrıca yeşil alanımız kalmadı. Bütün yeşil alanları binalarla doldurdular.

Yollar otopark gibi
Ahmet Soydan
Yolları otopark yaptılar. Kurtuluş sokaklarını tek taraflı park yaparlarsa biraz daha rahatlayacağını düşünüyorum.  Özellikle Feriköy’e dönüş çok çirkin. Otobüsler de trafiği allak bullak ediyor. Metro yapılması gereken yer burası. Ayrıca saat 10dan sonra kurtuluştan hiçbir yere otobüs yok. 



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.