Yılmaz'dan Erdoğan'a çağrı

Yılmaz'dan Erdoğan'a çağrı

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz, Rize ziyaretinde hemşehrisi Başbakan Erdoğan'a ince mesajlar yolladı

İyidere ve İkizdere ilçelerinden sonra Kalkandere ilçesini ziyaret eden Yılmaz, burada Kalkandere Belediye Başkanı Nihat Çolak'la bir süre sohbet etti.

Belediye parkında vatandaşlarla sohbet eden Yılmaz'a yoğun ilgi gösteren vatandaşlardan biri, yaş çay taban fiyatına tepki göstererek, ''Eğer gelirsen bunların hesabını soracak mısın? Ona göre sana destek verelim'' şeklinde konuşması üzerine ''Hemşehrimden hesap sormam, ayıp olur'' dedi.

Bu kişinin, ''Güneşin altında alın teri döküyoruz, sen sormazsan, kim hesap soracak'' sözleri üzerine Yılmaz, ''Ona ben oy vermedim'' dedi. Vatandaşın tekrar ''Ben de oy vermedim. Oy verirsek yarın geldiğin zaman hesap soracak mısın?'' sorusu üzerine Yılmaz, ''Partiler yapabileceğini yapar, hakemliği millet yapar. Onların yaptığı da ortada. Siz 22 Temmuzda sandığa gidip hesap sorarsınız, ona göre herkes elinden geleni yapar'' diye konuştu. Daha sonra Güneysu ilçesinde esnafı ziyaret ederek, hatırlarını soran Mesut Yılmaz'a, gazetecilerin sorusu üzerine, ''Rizeli olan Rize'den aday olur. Eğer Başbakan Erdoğan Rize'den aday olursa Rizeliliğini kanıtlamış olur'' dedi.

 
 
 
internethaber
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.