Yıldız kayarken iz bırakır

Yıldız kayarken iz bırakır

1990'lı Yılların Starı Özlem Savaş İşsizlik Nedeniyle Bunalıma Girip Hayatına Son Vermek İstedi

YILDIZ KAYARKEN İZ BIRAKIR


Yüksek dozda sakinleştirici hap alan Savaş, kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alındı.Sarıyer'de, dün saat 18.00 sıralarında meydana gelen olayda, oyuncu ve sunucu Özlem Savaş, aşırı derecede alkol aldıktan sonra ablası Zehra Savaş'ı arayarak intihar edeceğini söyledi.

Telefonu kapayan Savaş, daha sonra, yüksek dozda sakinleştirici haplardan aldı. Hemen eve gelen abla Zehra Savaş, içeri girdiğinde kardeşini baygın halde buldu.

Taksiyle Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Özlem Savaş, burada yapılan ilk müdahalenin ardından sevk edildiği Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı.

Kardeşinin alkol sorunu olduğunu anlatan Zehra Savaş, "İntihara teşebbüs etmiş. İş bulamayınca psikolojik sorunlar yaşamaya başlamıştı. Dün akşam beni aradı, 'Abla ben intihar ediyorum, hakkını helal et dedi' diye konuştu. Kardeşinin daha önce 2 yıl alkol tedavisi gördüğünü belirten Savaş, bağımlılığı duyulunca oyunculuk işlerinin durduğunu bu nedenle de bunalıma girdiğini söyledi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.