Yıldıray Baştürk Bodrum’da

Yıldıray Baştürk Bodrum’da

Almanya Ligi Bundesliga takımlarından Hertha BSC Berlin ve Türk Milli Takımı formasını giyen aynı zamanda Şampiyonlar ligi finalinde oynayan ilk Türk oyuncu olma unvanını elinde bulunduran Yıldıray Baştürk menajeriyle geldiği Bodrumda yorucu geçen sezonun

Orkun Türe Bodrum’dan bildiriyor…

 

 

Almanya Ligi Bundesliga takımlarından Hertha BSC Berlin ve Türk Milli Takımı formasını giyen aynı zamanda Şampiyonlar ligi finalinde oynayan ilk Türk oyuncu olma unvanını elinde bulunduran Yıldıray Baştürk menajeriyle geldiği Bodrumda yorucu geçen sezonun stresini atıyor.

 

Bodrum-İskele meydanında yakaladığımız Yıldıray Baştürk “Sezon sonrasında Stuttgart'la 3 yıllık sözleşme imzaladım, Sakatlığım tamamen geçti, amacım yeni takımıma en kısa sürede uyum sağlamak ve geçtiğimiz yıl Bundesliga Şampiyonu olan Stuttgart’ın bu sene elde edeceği başarılarının altına imza atmak” dedi.

 

 

Almanya’da olduğu gibi, Bodrum’da da birçok hayranı olan Yıldıray Baştürk bol bol imza dağıtırken aynı zamanda da tatilcilerle hatıra fotoğrafları çekildi.

 

24 Aralık 1978 Herne, Almanya doğumlu olan Yıldıray Baştürk’ün kariyerinde, Wattenscheid 09, VfL Bochum, Bayer Leverkusen, Hertha BSC Berlin ve yeni takımı Stuttgart olmak üzere birçok takım bulunuyor.

 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.