Yiğit Oğuz Duman, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Danışmanı

Yiğit Oğuz Duman, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Danışmanı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı Yiğit Oğuz Duman, hangi konularda danışmanlık yapıyor?

Yiğit Oğuz Duman, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na İnsan Kaynakları ve Organizasyon konularında danışmanlık yapıyor.

YİĞİT OĞUZ DUMAN KİMDİR?

Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra Koç Üniversitesi’nde de İşletme Yüksek Lisans eğitimini tamamladı.

Kariyerine 1995’te dış ticaret, otomotiv, metal ve gıda gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren Kibar Holding A.Ş.’de başladı.

2008 yılında Turkcell Superonline bünyesine katılan Duman, İnsan Kaynakları, Satın alma, İdari İşler ve Müşteri Deneyimi Yönetimi ana başlıklarında görev alarak İş Destek Genel Müdür Yardımcılığı ve Müşteri Deneyimi Yönetimi Genel Müdür Yardımcılığı rollerini üstlendi.

2011-2014 yılları arasında TAV Holding İş Destek Başkan Yardımcısı görevini ve dört grup şirketinden sorumlu Holding İcra Kurulu Üyesi olarak yürüten Duman, halen kurucusu olduğu Duman Yönetim Danışmanlık bünyesinde, kurumlara, Stratejik Yönetim, Kurumsal Değerler ve öncelikler üzerine kurgulanmış organizasyon ve İK tasarımı, en doğru Yeteneği Seçme, Elde Tutma ve Sürekli Gelişimi amaçlı danışmanlık hizmetleri vermektedir.

Duman, Türkiye’nin İnsan Kaynakları Yönetimi alanındaki en büyük STK’sı olan Türkiye İnsan Yönetimi Derneği’nin (PERYÖN) yaklaşık 9 yıl Genel Başkanlık sorumluluğunu üstlendi.

Bu dönemde kamuda insan kaynakları yönetiminin güçlendirilmesi projelerini aktif olarak liderlik etti. Bir Avrupa bir de Dünya İnsan Kaynakları Kongrelerinin Türkiye’de yapılmasını yönetti. Halen kadının iş yaşamındaki yerini güçlendirmeye odaklı iki STK, YenidenBiz ve YKKD (Yönetim Kurulunda Kadın) Dernekleri’nin kurucu yönetim kurulu üyesidir.

Boğaziçi Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi’nde de İnsan Kaynakları Yönetimi ve Liderlik konularında dersler veren Duman evli 2 çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum