Yeşil alana inşaat yapan DAP Yapı’nın yetkilisi, Keskin’in Nişantaşı’na bir sürpriz yapacağını müjdeledi!

Yeşil alana inşaat yapan DAP Yapı’nın yetkilisi, Keskin’in Nişantaşı’na bir sürpriz yapacağını müjdeledi!

Nişantaşı’da deprem toplanma alnına inşaat yapan DAP Yapı’nın proje yetkilisi, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in Nişantaşı Halkı’na bir sürpriz yapacağı müjdesini vermesiyle, yaşanan tiyatro ortaya çıkmış oldu.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Nişantaşı Halkı günlerdir deprem toplanma alanımıza dokunma diye ayaklanmış ve gece gündüz Şişli Belediye Başkanı’na çağrıda bulunurken, hiçbir açıklama yapmamıştı.

KESKİN İLE DAP YAPI, KRİZİ BİRLİKTE YÖNETİYORLAR!

Muammer Keskin’in yaşanan onca olay karşısında bir açıklama yapmamasına rağmen, DAP Yapı’nın yetkilisinin Muammer Keskin’in bir sürpriz yapacağını söylemesi derin endişe yarattı.

DAP Yapı’nın yetkilisinin açıklamasından sonra, süreci ve krizleri DAP Yapı ile Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in birlikte yönettikleri de ortaya çıkmış oldu.        

DAP YAPI, MUAMMER KESKİN’İN MÜJDESİNİ BİLİYOR!

Nişantaşı’nda deprem toplanma alanına inşaat izni verilmesi olayında gün geçtikçe tuhaf gelişmeler yaşanıyor.

Nişantaşı Halkı, inşaat alanına gittiğinde, DAP Yapı yetkilisi, biraz sabırlı olmaları gerektiğini ve Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in Nişantaşı Halkı’na bir sürpriz yapacağının müjdesini vermesi şok etkisi yarattı.

nisantasi-tesvikiye-halki-deprem-alanlarinina-yapilasmaya-karsi-cikiyor3.jpg

KESKİN, NİŞANTAŞI HALKI’NI BİLGİLENDİRME KARARI ALDI

Nişantaşı’nda deprem toplanma alanına inşaat izni verilmesi ile Nişantaşı’nda olaylar gün geçtikçe büyüdü. Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ile birlikte hiçbir belediye yetkilisinin gelmemesi ve halkın sorularına cevap alamaması tepkileri artırmıştı.

DAP YAPI İLE MUAMMER KESKİN BİR ANLAŞMA YAPTI

Keskin, olayların büyümesi üzerine, Nişantaşı Halkı ile bir araya gelerek, neden inşaat ruhsatı verdiğini ve süreci anlatma kararı aldı. Keskin’in bu kararından sonra, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ile inşaatı yapan DAP Yapı Eylül Ayı’nın 8’ine kadar yıkımı durdurulması için bir anlaşma yapıyor.

KESKİN, ANLAŞMA İLE TOPLANTIYA HAZIRLIK YAPIYOR

Keskin amacı, yıkımı Eylül Ayı’nın 8’ine kadar durdurarak, Nişantaşı Halkı’nın gerginliğini alarak, toplantının seyrini etkilemekti. Keskin’in Nişantaşı Halkı ile yapacağı toplantısından sonra da yıkıma kaldığı yerden devam edilecek.

Keskin’in tüm ekibi, Nişantaşı Halkı’nı ikna etmek ve etkilemek üzere yapılacak toplantı için gece gündüz çalışma yapıyor.

nisantasi-tesvikiye-halki-deprem-alanlarinina-yapilasmaya-karsi-cikiyor4.jpg

NİŞANTAŞI’NDA BİR GÜÇ TÜM ENGELLERİ KALDIRIYOR

Nişantaşı’nda deprem toplanma alanının TOKİ’ye devredilmesi, TOKİ’nin bu alanı DAP YAPI’ya devretmesi, Şişli Belediyesi’nin buraya inşaat ruhsatı vermesi süreçlerine bakıldığında, bir gücün tüm engelleri kaldırdığı, tüm kurguların yapıldığı ve tam bir tiyatronun sergilendiği ortaya çıkıyor.

KESKİN’İN SÜRPRİZİ MERAK EDİLİYOR

Nişantaşı’ndaki deprem toplanma ve yeşil alanına inşaat ruhsat veren Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in, Nişantaşı Halkı’na vereceği sürpriz merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler