Yarım Asırlık  Lezzet Harbiyede

Yarım Asırlık Lezzet Harbiyede

40 yıl önce Taksim’de Nizamettin Kızılkaya tarafından kurulan Nizam Pide, büyüyerek yoluna devam ediyor. Babalarının başlattıkları yolda kaliteyi bozmadan devam eden, Orhan ve Ramazan Kızılkaya, ülkenin dört bir yanına isimlerini duydurduklarını söyledi.

 Geçtiğimiz günlerde Harbiye’de yeni şubesini açan Nizam Pide, başarılarının sırrını bulmuşa benziyor. İşleriyle kendileri birebir ilgilenen Orhan ve Ramazan kardeşler “Biz her işe kendimiz koşturuyoruz. Etinden, sütüne kadar en kalitelisini bulup kullanıyoruz.” diyerek kalitesinin üst düzey olduğunu vurguladı.

Pide ve sütlaçta çok iddialı olduklarını belirten Ramazan Kızılkaya; “Ülkenin her yerine gittim. Çok iyi ustalar ve çok başarılı tatlar var. Fakat bizim yaptığımız ürünler çok daha iyi.” dedi. Sütlacın ve pidenin tadına baktıktan sonra onlara hak vermemek elde değil. Fırından yeni çıkmış, dumanı üstünde pideyi bir kere tadınca, aç kaldığınız anlarda hayallerinizi süslüyor.  Özellikle kavurmalı, kıymalı ve peynirli pidesinden şiddetle tavsiye ederiz, denemelisiniz.

Sadece pide ve sütlaçla yetinmeyen Nizam Pide her alanda rakiplerini terleteceğe benziyor. Yemek çeşitleri, döneri, iskenderi ve çorba çeşitlerini bulabileceğiniz Nizam Pide de, sabahları kahvaltı yapma şansınız da var. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.