Yabancıların yatırımları hukuksal planlama sektörü oluştu  

Yabancıların yatırımları hukuksal planlama sektörü oluştu  

Türkiye'ye gelen veya gelmek isteyen yabancıların yatırımlarını ve geleceğini hukuksal ve sektörel zeminde planlayarak uygulama iş alanı oluştu.

Bu iş alanı sunan firmalardan biri de Balrium Grup Danışmanlık Avukat & Arabulucu Yasemin Bal ve Mali Müşavir Murat Bal yönetiminde Şişli'de faaliyet gösteren firma konuyla ilgili gazetemize açıklama yaptılar.

YABANCILARA PROFESYONELCE DANIŞMANLIK

Özellikle Libya, Suriye, Afganistan gibi savaş bölgesi gurbetçilerine ikamet ve çalışma izni, vatandaslık ve yatırım yapma ve yönetme konularında profesyonel danışmanlık hizmeti vermektedir.

Yine Pakistan, Katar, İran, Afganistan, Hindistan, Suudi Arabistan ve diğer tüm Müslüman ülkelerle kardeşlik bağını ticaret ve yatırım planlamalarıyla ve uygulamalarıyla güçlendirmeye özen göstermektedir.

TÜRKİYE’DEKİ FIRSATLARI YABANCILARA SUNUYORLAR

Bu ülkelerin vatandaşı veya göçmeni olan herkese Türkiye'de fırsatlar sunmak için Dünya çapında temsilcilerle kendi dillerinde hizmet vermeyi önemsemektedir.

Urduca, Hintçe, Arapça ve İngilizce dillerinde Tahir Bashir, Farsça ve İngilizce dillerinde Rouzbeh Malekpour ikamet ve çalışma izni, mültecilik ve göçmenlik, vatandaşlık, gayrimenkul ve sektörel yatırımlar konusunda bilgilendirmeleri yapmaktadır. Bütün yasal işlemler uzman danışmanlar, avukatlar ve mali müşavirler vasıtasıyla kusursuz hizmetle verilmektedir.

Balrium Grup ekibinin hizmetlerinden memnun yabancı yatırımcıların övgülerini sıkça duymaya başlayınca yerinde ziyaret ettik.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.