Wellness Park 2007

Wellness Park 2007

Güral Sapanca Wellness Park, bölgenin en önemli turizm yatırımı olan tesis, 2007 sonbaharında kapılarını misafirlerine açacak

Dünyada yükselen bir değer haline gelen wellness kültürü Sapanca'da yaşam bulmaya hazırlanıyor. Yemyeşil bir orman içinde kurulan Güral Sapanca Wellness Park, bölgenin bugüne kadarki en önemli turizm yatırımı. tesis, 2007 sonbaharında kapılarını misafirlerine açacak.


1948 yılından beri Kütahya Porselen, Kütahya Seramik ve Kütahya Ambalaj'ın yanı sıra cam sofra eşyası, vitrifiye gibi birçok sektörde Türkiye ekonomisine değer katan Güral Grubu, turizm alanındaki yatırımlarını genişletiyor. Club Ali Bey, Club Ali Bey Park, Club Ali Bey Belek ve Güral Harlek ile turizm sektöründe faaliyet gösteren Güral Grubu, Güral Sapanca Wellness Park ile farklı ve başarılı olma iddiasını sürdürüyor.

 

Sapanca'nın tertemiz havası ve yemyeşil doğasının ortasında ormanla çevrili 90.000 m2 alan içerisinde bulunan Güral Sapanca Wellness Park'ın peyzaj projesi tek bir ağaca bile zarar vermeden Tema Vakfı tarafından yürütülüyor.

 

2 kral dairesi, 18 suit ve 278 standart oda olmak üzere toplam 600 misafir kapasitesine sahip olacak olan Güral Sapanca Wellness Park, Türkiye'de uzun zamandır eksikliği hissedilen bir boşluğu dolduracak.



Nafi Güral ve Osman Müftüoğlu


Güral Sapanca Wellness Park, misafirlerinin yalnızca fiziksel olarak değil,aynı zamanda ruhsal, sosyal, zihinsel ve mesleki anlamda da sağlıklı olmasını hedefleyen wellness anlayışı ile hizmet verecek.

 

Değerli bilim adamı Prof. Dr. Osman Müftüoğlu liderliğinde yönetilecek olan sağlık, beslenme ve spa merkezinde misafirler hem formlarını koruyacak hem de ideal kilolarına ulaşmak için gerekli olan beslenme programlarını alabilecekler. Spa merkezinde uzman dermatologlar ve sertifikalı estetisyenler gözetiminde medikal spa hizmeti verilecek, yaşlanma belirtilerinden kurtulmak için kişiye özel medikal destek programları düzenlenecek. Otelde ayrıca fitness, yoga, pilates gibi birbirinden çeşitli rahatlama ve egzersiz programları da bulunacak. Konuklar, otel mutfağında kullanılacak olan sağlıklı organik ürünleri, otelin içindeki mağazadan da alabilecek.

 

Wellness ve spa merkezinde masaj odaları, Tai, futon/shiatsu, hidroterapi masajları, Türk hamamı, fin ve bio sauna, rasul kabini, aromaterapi ve kromoterapi buhar kabini, tepideryum, kar çeşmesi, macera duşu ve wellness havuzu bulunacak. Ayrıca otel misafirleri otelin güzellik merkezinde yüz ve vücut bakımı, incelme / selülit tedavisi yaptırabilecek. Özel spa dairesinde çiftler, sadece kendilerine ayrılmış bölümde sauna, masaj, hidroterapi küvetinden birlikte yararlanabilecek.

 

Güral Sapanca Wellness Park'taki wellness kavramı sadece kişiye özel hizmetlerle sınırlı olmayacak, şirketler de aynı hizmet kalitesiyle kurumsal sağlık programlarından yararlanabilecek.

 

Sporcuları bile kıskandıracak spor etkinlikleri

 

Kapalı ve açık alanda sayısız spor olanağına sahip olan Güral Sapanca Wellness Park, günlük spor alışkanlıklarının da çeşitlenmesini amaçlıyor: Orman içinde hiking, trekking, açık ve kapalı havuzlarda yüzme, özel parkurlarda at, bisiklet, ATV gezileri, paint ball, açıkhavada voleybol, basketbol ve tenis, kano, deniz bisikleti gezintileri ve diğer göl sporları otelde bulunan spor olanaklarından birkaçı.

 

Otelde ayrıca profesyonel ve amatör golfçüler için antrenman sahası da olacak. Güral Sapanca Wellness Park'ın misafirlerine sunacağı bir sürpriz de özel buz teknolojisi sayesinde 365 gün kullanılabilecek olan buz pateni pisti.

 

Çocuklar için de sayısız aktive ve eğlence sunacak olan otelde, en yeni ve eğlenceli elektronik ve mekanik oyunlar, çocuk kulübü, farklı beceri ve yetenek kursları, 0-6 yaş, 7 ve üzerindeki yaş gruplarına özel etkinlikler gibi imkânlar bulunacak.

 

Güral Sapanca Wellness Park, bölgedeki kongre turizmi için gerekli tesis açığına da cevap verecek. İstanbul'a 45, İzmit'e 20, Adapazarı'na ise 15 dakika mesafede bulunan Güral Sapanca Wellness Park, iş dünyası için yeni bir kongre merkezi olmayı hedefliyor. Otel, 10 kişiden 800 kişiye kadar çıkabilen 11 toplantı ve konferans salonlarıyla çeşitli sektörel, ulusal ve uluslararası kongrelere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

 

Yalnızca uzun tatil dönemlerinde gidilebilen tam kapasiteli tatil anlayışını yakına getiren Güral Sapanca Wellness Park, mimarisi ve konforuyla betonlaşmamış şehircilik anlayışını yansıtacak. Şehrin yorucu ve gürültülü hayatından uzakta ormanla çevrilmiş, tertemiz bir göl kenarında bulunan Güral Sapanca Wellness Park, tüm misafirlerinin yaşamlarına "güzel, sağlıklı ve keyifli" anlar katacak.


Türkiye Turizm






HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.