Vural Savaş kızını evlatlıktan sildi

Vural Savaş kızını evlatlıktan sildi

Yargıtay Onursal Başsavcısı Vural Savaş, kendisinden habersiz olarak Antalyalı işadamı Serkan Eltut ile gizlice evlenen küçük kızı Alev Savaş’ı, evlatlıktan reddetti.

Vural Savaş’ın eşi Nermin Savaş da Gazeteport’a “Şoktayız, perişanız. kızıma uyuşturucu verdiler, kandırdılar, Alev’i kurtaramadım” dedi.

Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Vural Savaş’ın kızı Alev Savaş’ın, Antalya’da gizlice evlenmesi Savaş ailesini yıktı. Kızlarının, adı ‘’Playboy’a çıkan’’ bir iş adamı ile kendilerinden habersiz evlendiğini duyan Savaş, “Artık Alev diye bir kızımız yok, reddettik’’ dedi. Anne Nermin Savaş ise önemli bir iddiayı ortaya atarak Gazeteport’a “ Perişanız. Kızımı kandırdılar. Alev’i kurtaramadım’’ dedi.

Vural Savaş'ın kızı Alev Savaş, geçen cuma gecesi Antalya’lı işadamı Serkan Eltut ile gizlice nikah masasına oturdu. Antalya'da geçen yıl bir arkadaş davetinde tanışan Alev Savaş ile Serkan Eltut’un, 22 Haziran Cuma günü Antalya'nın Kemer İlçesi'nde evlendikleri ortaya çıktı. Nikahı belediye evlendirme memuru kıyarken, şahitliklerini yakın arkadaşları yaptı. Çift, ailelerinden bile nikahlarını gizledi. Alev Savaş, 18 Haziran 2000 tarihinde Gençler Holding'in veliahtı Selim Gençler ile evlenip 1.5 yıl evli kaldıktan sonra boşanmıştı. Serkan Eltut da hostes eşi Derya Eltut'u, 2003 yılının Haziran ayında trafik kazasında kaybetmişti.

AİLE ŞOK OLDU
Savaş ailesi, kızlarının gizlice evlendiğini ve kendilerine haber vermediğini ancak iki gün sonra öğrendi. Gizli evlilik Savaş ailesini şok etti. Haberi öğrenen Vural Savaş ve eşi rahatsızlanınca, yakınlarınca hastaneye götürüldü.
Vural Savaş, “Kızımı reddettim” derken, Gazeteport’a konuşan Nermin Savaş, “Kızıma ne yaptılar bilmiyorum. Yaptığı aklı başında bir hareket değil” dedi. Serkan Eltut’un ailesi ile görüştüğünü söyleyen Nermin Savaş, “Serkan tuhaf bir haldeydi. Alev aklı başında bir insan, onunla evlenmezdi, kızıma bir şey yaptıklarını düşünüyorum. Çocuğumuzu kurtaramadık” dedi. Kızı Alev’le görüşmediğini, telefonla aramadığını da söyleyen Nermin Savaş, “Arasam da ne söyleyeceğim. Bizim Alev diye kızımız yok. Reddettik” dedi.

İKİNCİ EVLİLİĞİ


Vural Savaş’ın küçük kızı Alev Savaş, 2000 yılında Ankara’lı işadamı Selim Gençler’le evlenmişti. Bilkent Üniversitesi Turizm Bölümü mezunu Alev Savaş, şiddetli geçimsizlik nedeniyle 1,5 yıl süren evliliğini noktaladı.

Savaş’ın ikinci evliliğini yaptığı Antalya’lı iş adamı Serkan Eltut da bir süre önce trafik kazasında eşi Derya’yı kaybetmişti. Bir erkek çocuğu olan Serkan Eltut, evlilik öncesi Antalya’da çapkınlığı ile tanınıyordu. Eltut’un sanatçı Mine Çayıroğlu, Türkiye güzeli Bilgi Kara ve manken Gabi ile beraberliği magazin basınına yansımış evlendiği ve daha sonra kaybettiği eşine de 4 bin adet kırmızı gül gönderip, gazete sayfalarına geçmişti.

Gazeteport




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.