Victoria ve David Beckham

Victoria ve David Beckham

Victoria ve David Beckham, yeni parfümleri "Intimately Beckham Night" için objektif karşısına geçti.

Victoria ve David Beckham, yeni parfümleri "Intimately Beckham Night" için objektif karşısına geçti. Şehvetli fotoğrafları için David, "Bu yönümüzü hiç kimse görmemiştir, bu karanlık tarafımızı gösterme yolumuz" diyor.

Amerikalı fotoğrafçı Terry Richardson'a yine birbirinden çarpıcı pozlar veren Victoria ve David Beckham çifti, ideal gününü tanımladı: "Çocuklarla vakit geçirebilme fırsatı yakaladığımız, akşam da onları uyutup, romantik bir yemek yediğimiz gün" Eski İngiliz kaptan, dizindeki yaralanma nedeniyle oyun dışı edilse de, bunun iyi taraflarını olduğunu düşünüyor. Böylelikle Victoria ve çocuklarıyla daha çok vakit geçirme fırsatı yakalıyor.

Eşi Victoria'yı son 10 yıldır hiç bu kadar mutlu görmediğini söyleyen David, "Victoria geçtiğimiz hafta Moda Haftası'nı izlemek üzere New York'a uçtu. Ardından İngiltere'ye kitabı " That Extra Half an Inch" in karton kapaklı yeni versiyonunun tanıtımını yapmak için gitti. Ama her sabah ilk iş olarak evini arar ve çocukların nasıl olduğunu kontrol eder" diyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.