Ve Deniz Baykal konuştu

Ve Deniz Baykal konuştu

Evine kapanmıştı. Telefonlara bile çıkmıyordu. Baykal sonunda konuştu...

Sesi soluğu çıkmıyordu Baykal'ın. CHP'deki ölüm sessizliği Baykal'ın açıklamalarıyla bozuldu. Herkesin peşine düştüğü CHP lideri, Reuters haber ajansına konuştu.

Reuters'ın telefon ile evinden görüştüğü Deniz Baykal, "Şu anda henüz bir açıklamamız yok; olunca haber vereceğiz" dedi. Baykal, bunun dışında herhangi bir açıklamada bulunmadı ve soruları yanıtlamadı. 

YARIN DEĞERLENDİRECEK

Parti yetkilerinden ve Baykal'ın yakın çevresinden alınan bilgilere göre Baykal, bugünü evinde "değerlendirme yaparak" geçirecek. Baykal'ın en erken yarın (salı günü) bir açıklama ya da değerlendirme yapması, bunun öncesinde de parti yetkili organlarıyla bir toplantı yapması bekleniyor.

GİTMİYOR, KALIYOR

Baykal'ın şu aşamada "istifasının söz konusu olmadığı" gelen bilgiler arasında. 9 ay sonra yapılacak olan parti kongresine kadar bir adım atmayı düşünmüyor. Kongrede ise parti yönetiminde değişiklikler planlıyor. Kendi siyasi kariyeri için ise düşündüğü, genel başkanlığa devam. Baykal, kongrede yenilgi kelleleri aldıktan sonra ana muhalefet görevine devam edecek.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.