Vakfıkebir Ekmeği'nin festivali

Vakfıkebir Ekmeği'nin festivali

Uluslararası Vakfıkebir Kültür ve Sanat Ekmek Festivali yerli ve yabancı halk oyunları ekiplerinin gösterileri ve horonla kutlandı.

TRABZON - Uluslararası Vakfıkebir Kültür ve Sanat Ekmek Festivali'nin 3. gününde yerli ve yabancı halk oyunları ekipleri Şadırvan Meydanı ve festival alanında gösterilerini sundu.

5. Uluslararası Ekmek Kültür ve Sanat festivali kapsamında ilçeye gelen AKS Modern Dans Topluluğu, Gürcistan Halk Dansları ekibi ve sanatçılar Şadırvan Meydanı'nda ve festival alanında halka gösteriler sundu. Resim yarışmasında birinci gelenlere çeşitli hediyelerin verildiği programda konuşan Vakfıkebir Belediye Başkanı Hayri Birinci, Vakfıkebir'e sahip çıkılmasını istedi.

 



Festivalle ilçenin ekonomik, sosyal, kültürel alanlarda kalkınmasını ve tanıtılmasını amaçladıklarının altını çizen Başkan Birinci, Vakfıkebir ekmeğinin farklılığını da herkese tattırmayı hedeflediklerini ifade etti.

 

Dünya Klasiği Ekmek Festivaline; Kaymakam Fikret Zaman,Vakfıkebir Belediye Başkanı Hayri Birinci, Yalıköy Belediye Başkanı Mahmut Atabaş, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.