Uzan'a Giresun'da boş meydan!

Uzan'a Giresun'da boş meydan!

Bulancak'ta 2 bin kişiye seslenerek Giresun'a gelen Cem Uzan, beklediği ilgiyi göremedi. Uzan'ı yaklaşık 50 kişi izledi. Uzan'a vatandaş arasında ilginç diyaloglar yaşandı.

 

H.Hakan KABAHASANOĞLU'nun haberi

Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, Giresun'un Bulancak İlçesi'nde halka hitaben yaptığı konuşmada mazotun 1 YTL olacağını söylediğini belirterek, diğer partilerin kendisini taklit ettiğini savunurken, üniversite sayısını 4- 5 kat arttıracaklarını söyledi. Uzan'ı Giresun'da yaklaşık 50 kişi izledi.

Bulancak Belediye Meydanı'nda seçim otobüsünden yaklaşık 2 bin kişiye seslenen ve “Taahhütlerimin arkasına ismimi yazdım, namusumu, şerefimi, haysiyetimi koydum'' diyen Uzan, “Ağustos ayında fındık 8 YTL, mazot 1 YTL olacak dedim. Şimdi tüm partilerde mazotu 1 YTL yapacaklarını söyleyerek bizi taklit ediyorlar. Ben söyleyene kadar aklınız neredeydi? İşsizlik tüm Türkiye ve Karadeniz'in de sorunu. İşsizliği bitireceğim. Onun için siyasetteyim, onun için yollardayım. Türk genci, Türk insanı işsizlikten kurtulacak. Hepsinden önemlisi terörün kökünü kazıyacağız. Şehitlerimizin hesabı sorulacak. 22 Temmuz'da oyunuzu bize verin, gerisini merak etmeyin. Hesap nasıl sorulur göstereceğiz'' diye konuştu.

Bulancak'ta yaptığı konuşma ardından Giresun'a gelen Cem Uzan, burada beklediği ilgiyi göremedi. Uzan, Selüloz-İş üyelerinin çoğunluğunu oluşturduğu yaklaşık 50 kişi ile 10 dakika kadar selamlaştıktan sonra Giresun'dan ayrıldı.

VATANDAŞLARLA ARASINDA İLGİNÇ DİYALOGLAR

Genç Parti Lideri Cem Uzan, Giresun'dan Trabzon'a gelirken yoldaki bazı ilçelere de uğradı. Vatandaşların sık sık yolunu kestiği Cem Uzan ile vatandaşlar arasında ilginç diyaloglar da yaşandı.

Bazı vatandaşlar Cem Uzan'dan fındığın fiyatını 10 YTL yapmasını isterken bazıları ise, “Buraya değil, Doğu'ya askerlik yapmaya git'' diye bağırdılar. Trabzon'a gelişinde sahil bandındaki tüm ilçelere uğrayan Uzan, Vakfıkebir'e uğramayınca ilçe teşkilatı tarafından protesto edildi.

Arabaların üzerindeki bayrakları yırtarak yerlere atan vatandaşlar daha sonra konvoydan ayrıldılar. Trabzon'a girişinde davul ve zurna eşliğinde ve horonlarla karşılanan Uzan, otobüsten inerek vatandaşlarla selamlaştı.

Kalabalık bir grup tarafından oteline kadar takip edilen Genç Parti lideri için, ‘Başbakan Uzan’,‘"Uzan burada Erdoğan nerede’ ve ‘Sen bizim herşeyimizsin’ diye bağıran partililer, Uzan'a ezilme tehlikesi yaşattı.

Uzan, bir gazetecinin, “Eski günlerde yaşanan olaylarla ilgili tepki alıyor musunuz hala?'' sorusu üzerine, “Türkiye'nin her tarafında Genç Parti oyları patlıyor. Genç Parti meclise giren partilerden olacak ve iktidara da çok yakın bir durumda. Sonuç budur'' dedi. Mitinglerin artık tarihe karıştığını söyleyen Uzan, “Biz diğer partilerin yaptığı gibi taşıma miting yapmıyoruz'' dedi.



Milliyet

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.