Uzan: Namussuzum 8 lira olacak

Uzan: Namussuzum 8 lira olacak

Samsun'da mitinglere başlayan GP lideri Uzan, umduğunu bulamadı. Uzan, dalından kopardığı fındığı halka gösterip vaatlerini sıraladı. Uzan talihsiz bir kaza da yaşadı.

 
 

Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, Karadeniz’deki seçim turuna Samsun’un Çarşamba İlçesi’nde başladı. Özel uçak ile Samsun’a gelen ve VİP yerine İç Hatlar Terminali’nden çıkış yapan Uzan, kendisini karşılayanlara dalından kopardığı fındığı gösterip, “Namuzsuzum 8 lira (YTL) olacak'' dedi.

Karadeniz’deki seçim gezisi için Samsun-Çarşamba Havaalanına özel uçak ile saat 11.00’de gelen Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, VİP yerine iç hatlar terminalinden çıkış yaptı. Uzan, yaklaşık 150 partili tarafından ‘Başbakan Uzan’ sloganıyla ve davul-zurna eşliğinde karşılandı. Daha sonra terminal bahçesindeki bir kamyonetin üzerine çıkıp, dalından kopardığı fındığı partililere gösteren Uzan, “Namussuzum 8 lira (YTL) olacak'' dedi. Aralarında üreticilerin de bulunduğu partililere iki kez aynı şekilde seslenen Uzan, daha sonra seçim otobüsüne binerek Samsun’un Çarşamba İlçesi’ne gitti. Şehir turu yapıp halkı selamlayan Uzan, otobüsten sık sık inip partililerle kucaklaştı. Bu sırada iki görevli tarafından sık sık Uzan’ın vatandaşlarla verdiği poz, polaroid fotoğraf makinasıyla görüntülendi. Ardından çekilen fotoğraf, Uzan tarafından poz verdiği kişiye hediye edildi.

Çarşamba İlçesi’nde gündeme ilişkin konuşmayan Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, daha sonra Samsun’un Terme İlçesi’ne gitti.

KARADENİZ GEZİSİ TALİHSİZ BAŞLADI

Uzan'ın konvoyu, Ordu Ünye'ye hareketi sırasında bir grup vatandaş tarafından kesildi. Aracından inerek, halkı selamlayan Uzan, ardından basın mensuplarının bulunduğu seçim aracına geldi. Burada gazetecilere açıklama yapmak üzere ayağa kalkan Uzan, aracın ani fren yapması sonucu düşmemek için tutunmaya çalışırken sağ elinin üzerine yüklendi. Uzan, bu esnada iki parmağını incitti. Konvoyda bulunan sağlık ekibi Uzan'a ilk müdehaleyi gerçekleştirdi. Uzan, olayın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada "Önemli bir şey yok. Hafif bir sıyrık" diye konuştu.

Uzan, geceyi Ordu’da geçirdikten sonra gezisini Giresun ve Trabzon’da da sürdürecek.



Milliyet

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.