'Uzan milletin kanını emmek istiyor'

'Uzan milletin kanını emmek istiyor'

Eski müdüründen şok suçlama: Uzanlar 73 milyonun kanını emmek istiyor

İmar Bankası'nın eski güvenlik amiri emekli Piyade Komando Albay Dinçer Kömek, ''İmar Bankası mudilerini perişan eden Cem Uzan ve ailesi bu masum insanların kanını emdiklerine doymamışlar ki şimdi de 73 milyon Türk evladını kandırmaya çalışıyor. Bunlara inanmayın.'' dedi. 
 
 
İzmir'de Atilla İlhan Kültür Merkezi'nde oğlunu şehit veren emekli polis Ahmet Aydın'la birlikte Cem Uzan ve ailesiyle ilgili bir basın açıklaması yapan Dinçer Kömek, 34 yıl Türk ordusuna hizmet ettikten sonra 1988 yılından itibaren ülkede teşebbüsçü diye düşündüğü Cem Uzan ve ailesine ait bankada çalışmaya başladığını söyledi. İmar Bankası'nın Türkiye çapında 1995 yılına kadar güvenlik amirliği görevini yürüttüğünü ifade eden Kömek, ''Bu süre zarfında Cem Uzan'ın; İmar Bankası'nın, Ada Bank'ın ve Kıbrıs'taki bunlara bağlı Off-Shore Şubesi'nin yapay kriz rivayetleri ile battığı şayialarını çıkarıp, binlerce Türk vatandaşının alacağı faizlere 2-3 ay gibi önceden nasıl ana paralarını ızdırap çektirerek ödediklerine bizzat şahit oldum.'' diye konuştu.

Ayrıca İmar Bankası'nın çalışanlarına oynak paylar vererek ve özel uçak kaldırarak Kepez ve Çukurova Elektrik hisselerini ele geçirmelerine hayretle şahit olduğunu anlatan Kömek, ''Yüzlerce, binlerce İmar Bankası mudilerini perişan eden Cem Uzan ve ailesi bu masum insanların kanını emdiklerine doyamamışlar ki şimdi de 73 milyon Türk evladını kandırmaya çalışıyor. Buna inanmayın.'' şeklinde konuştu.

Uzan'ın mazotu 1 YTL'ye, işsizlere de 350 YTL maaş vaatlerini hatırlatan Kömek, ''Cem Uzan bunları İsviçre bankalarına kaçırdığı Türk milletinin parasından mı ödeyecek? Gelin Atatürk'te birleşelim.'' dedi.

Cihan


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.