Uyuşturucu operasyonu

Uyuşturucu operasyonu

Kumburgaz'da uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan ve eski manken Alev Çökeliler ile fantastik kitapların çevirmeni Çağla Ünal'ın da aralarında bulunduğu 11 kişiden 6'sı adliyeye sevk edildi.

Jandarma ekipleri, Kumburgaz'da H.Ç. isimli şahıstan aldıkları uyuşturucuyla villalarında alem yapan şahıslar bulunduğu ihbarı üzerine harekete geçti. 3 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından jandarma ekipleri önceki sabah belirlenen 5 adrese operasyon düzenledi. Baskında H.Ç. ile H.Ç.'ye telefonla arayarak telefonla uyuşturucu siparişi verdikleri iddia edilen eski manken Alev Çökeliler ile Çağla Ünal'ın da aralarında bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı.

Söz konusu adreslerde yapılan aramalarda 400 gram esrar, bir miktar kokain ve bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Dün Kumburgaz Jandarma Karakolu'ndan Büyükçekmece Devlet Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirilen Alev Çökeliler ve çevirmen Çağla Ünal'ın da aralarında bulunduğu 6 kişi, bugün sabah saatlerinde Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.