Uyuşturucu operasyonu

Uyuşturucu operasyonu

İstanbu'da, son bir hafta içerisinde sokak satıcılarına yönelik yapılan uyuşturucu operasyonlarında 122 kişi gözaltına alındı.

 Zanlıların ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu hap, eroin,esrar ve uyuşturucu yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi. Özellikle Beyoğlu ve Esenler Karabayır'daki sokak satıcılarına yönelik operasyon görüntüleri filmleri aratmadı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekiplerinden uyuşturucu satıcılarına bir darbe daha vuruldu. Son bir hafta içerisinde İstanbul'un 21 ilçesinde gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 122 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Özellikle Beyoğlu ve Esenler Karabayır'daki sokak satıcılarına yönelik operasyon görüntüleri filmleri aratmadı. Daha önceden takibe alınan zanlıların evlerine çelik kapıları kırarak giren polis ekipleri, uyuşturucuları tuvalete boşaltamadan yakaladı. Polisin geldiğini farkeden zanlılar, evlerindeki uyuşturucuları ve uyuşturucu satışından kazandıkları paraları poşetler içerisinde camdan aşağı attı. Polis, evlerin çevresini araştrarak atılan para ve uyuşturucuyu buldu. Evlerde yapılan detaylı aramalarda da gizli bölmelere saklanmış çok sayıda satışa hazır uyuşturucu madde ele geçirildi.

(Cihan Haber Ajansı)





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.