Uyuşturucu Operasyonları

Uyuşturucu Operasyonları

İstanbul'un Çeşitli İlçelerde Düzenlenen 54 Ayrı Operasyonda, 386 Kilogram Esrar ve 9 Bin 212 Adet Uyuşturucu ve Uyarıcı Nitelikte Hap, 925 Gram Eroin, 444 Gram Kokain ve 2 Tabanca Ele Geçirildi.

İstanbul'un çeşitli ilçelerde düzenlenen 54 ayrı operasyonda, 386 kilogram esrar ve 9 bin 212 adet uyuşturucu ve uyarıcı nitelikte hap, 925 gram eroin, 444 gram kokain ve 2 tabanca ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, kentte son bir hafta içinde sokak satıcılarına yönelik Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Bayrampaşa, Beyoğlu, Eminönü, Esenler, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kadıköy, Kağıthane, Küçükçekmece, Pendik, Sarıyer, Şişli, Üsküdar ve Zeytinburnu ilçelerinde düzenlenen 54 ayrı operasyonda 80 kişi gözaltına alındı.

Operasyonlarda, 386 kilogram esrar ve 9 bin 212 adet uyuşturucu ve uyarıcı nitelikte hap ile 925 gram eroin, 444 gram kokain ve 2 tabanca ele geçirildi.

Yetkililer, emniyetteki işlemleri tamamlanan 80 kişiden bazılarının adliyelere sevk edildiğini, bazılarına ilişkin işlemlerin ise sürdüğünü kaydettiler.

A.A.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.