Unutulmaz bir yaz için Sevimli Düşler Anaokulu

Unutulmaz bir yaz için Sevimli Düşler Anaokulu

SEVİMLİ Düşler Anaokulu’nda faaliyetler yazın da tüm hızıyla devam ediyor. Hem çalışan hem de çocuğunun dolu dolu bir yaz geçirmesini isteyen ebeveynlerin tercih edebilecekleri en doğru adreslerden biri de yine Sevimli Düşler Anaokulu.

Sevimli Düşler Anaokulu, öğrencilerinin yaz aylarını aktiviteler ve eğlencelerle dolu geçirebilmesi için programını şimdiden yaptı. Çocuklarının hem bedensel hem de sosyal açıdan gelişmesini arzu eden okul yönetimi, öncelikle öğrencilerini haftanın 2 günü havuza götürecek. Özel hocalar eşliğinde verilecek yüzme derslerinde hem çocuklar yüzme tekniklerini öğrenecek hem de arkadaşlarıyla doyumsuz keyifte saatler yaşayacaklar.

Sevimli Düşler’de faaliyetler bununla da sınırlı değil. Çocuklar Sevimli Düşler’de yüzmenin yanı sıra pikniklere gidecek ve düzenlenecek gezilerde keyifli zaman geçirecek. Okul içerisinde geçirilecek zamanda ise yine çocukların sosyal ve zihinsel gelişimi ön planda tutuldu. Okulda yapılacak İngilizce, darama, görsel sanatlar ve mental aritmetik gibi oyun kıvamındaki derslerle eğlenirken öğrenen çocuklar, evlerine mutlu bir şekilde dönecek. Siz de çocuğunuzun yazı dolu dolu geçirmesini istiyorsanız 1 Temmuz-31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Sevimli Düşler “Yaz Okulu” programını tercih etmeniz yeterli. 


Avantajlı indirimler

SEVİMLİ  Düşler Anaokulu, yaz gelirken yine çok özel bir kampanya imza attı. 1 Haziran-31 Temmuz tarihleri arasındaki erken kayıt döneminde kayıt yaptıracak veliler, hem aylık ücrette indirim kazanacak hem de 2013-2014 dönemi için yaptırabilecekleri peşin kayıtlarda çok avantajlı indirimlerden faydalanabilecekler. Kampanya da ayrıca 5’erli gruplar halinde gelip kayıt yaptıracak veliler için de müthiş indirimler mevcut.

Sevimli Düşler Anaoukulu’nun kamu çalışanları için de farklı bir sürprizi var. Zira kamuda çalışan veliler için de yine çok özel indirimler yine Sevimli Düşler Anaokulu’nda. Kamuda çalışıyor veya yeni dönemde çocuğunuzu bir anaokulu yazdırmayı düşünüyorsanız bu avantajlı dönemde Sevimli Düşler Anaokulu’nu mutlaka ziyaret etmelisiniz!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.