Ünsal Aykutoğlu, Eyüpsultan Belediyesi ve İBB Meclis Üyesi

Ünsal Aykutoğlu, Eyüpsultan Belediyesi ve İBB Meclis Üyesi

Eyüpsultan Belediyesi ve İBB Meclis Üyesi olan Ünsal Aykutoğlu kimdir? Ne iş yapar? Nereli? Biyorafisi

ÜNSAL AYKUTOĞLU KİMDİR?

1967 yılında Giresun'da dünyaya geldi. Eyüpsultan'da ikamet etmektedir.

Öğretmen bir babanın oğlu olarak gerek babasından aldığı bilgi ve birikim, gerek şahsi tecrübelerden yaşadıkları ile doğru zamanda doğru yerde doğru hamleleri yaparak iş hayatımda hedefleri doğrultusunda iş hayatına devam etmektedir.

İş hayatı dışında kalan zamanlarda bölgede ve memleketinde Giresun'da çeşitli sosyal sorumluluk projelerine maddi ve manevi olarak katkılarda bulunmaya çalışmaktadır.

Aykutoğlu İnşaat ve Petrol Ürünleri San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, 30 seneyi aşkın inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirket Eyüpsultan, Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa ve çevre bölgelerde konut iş merkezi inşa ederken kaliteli yapı ve güven anlayışı ile bölgede örnek teşkil eden yapılara imza atmaktadır.

Aykutoğlu Petrol Gıda Tur.Ltd.Şti. Kurucu ortak. Konusunda hem ülkemizde hem Dünya devi olan Shell Turcas akaryakıt bayisi olan şirket, yaklaşık 30 personeli ile Yeşilpınar’da hizmet vermektedir. Küçükköy Merkez'de ve Yeşilpınar'da olmak üzere 2 adet akaryakıt bayisi bulunmaktadır.

Kardağ Doğal Kaynak Suları San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği, Giresun'da doğal kaynak suyu şişeleme konusunda faaliyet gösteren şirket Karadeniz bölgesinde Erimez Kardağ markası ile üretim yapmakta olup 50 personeli ve 70'e yakın bayii ağı ile sektörün önde gelen firmalarındandır.

Aykutoğlu, 2004 - 2009 Eyüpsultan Belediyesi meclis üyeliği, 2006 - 2007 Eyüpspor Yöneticiliği yapmıştır.  2017 yılından beri Polis Hizmetlerini Güçlendirme Vakfı başkanlığı devam etmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.