Ünlülerin Soğuk Savaşı

Ünlülerin Soğuk Savaşı

Hollywood dünyasındaki çekişmeler, "Kadın kadının kurdudur" sözünü doğrular gibi. Bakın hangi ünlü kiminle sonsuza dek konuşmama yemini etmiş.

Paris Hilton - Lindsay Lohan

Her fırsatta birbirlerinin arkasından konuşan Hilton-Paris ikilisi, bir defasında gittikleri Hollywood partisinde ettikleri kavgayla gündeme oturmuşlardı. Hilton’un kendisini ittiğini söyleyen Lohan, Hilton’un üzerine içki dökmüş, olay güvenlik görevlilerinin devreye girmesiyle son bulmuştu.


/_newsimages/3372665.jpg



Victoria Beckham - Jordan

Hollywood’un ünlü isimlerinden Jordan, otobiyografisinde İngiliz futbolcu David Beckham’ın eşiyle bozuştukları anı şöyle anlattı: ‘Bir gün Victoria Beckham ile bir arkadaşının da olduğu bir yerde odadan içeri girdiğimde ikili şu şarkıyı söylemeye başladı: ‘Köpekleri kim dışarı bıraktı’. Beckham ise bunun üzerine şöyle bir açıklama yaptı: ‘Aşağılık kadın’.


/_newsimages/3372668.jpg


 

Kelly Osbourne - Christina Aguilera

Osbourne’un rol aldığı reality şovun bir bölümünde Aquilera’dan ‘sürtük’ diye bahsetmesiyle ikilinin arası bir daha barışmamak üzere bozuldu. Aguilera har fırsatta Kelly'nin arkasından konuşmaya devam etti, onun kilolarıyla dalga geçti.

/_newsimages/3372660.jpg





Cherly Tweedy - Charlotte Church

Girls Aloud’un Tweedy'si her fırsatta Charlotte hakkında konuşmaya bayılıyor. Güzel şarkıcı bir defasında şunları söylemişti: ‘O ve erkek arkadaşı kendilerini ne zannediyorlar? Erkek arkadaşı kıza benziyor. Kendisi de bir şeye benzemiyor’.



Lindsay Lohan - Hilary Duff

Hollywood’un yaramaz kızı Lohan 2003 yılında müzisyen Aaron Carton’la görüşmeye başladı. Carton o sıralarda ünlü şarkıcı Hilary Duff ile birlikteydi. Bu olay Duff’ın kulağına gidince, Duff Lohan’a gönderme yaptığı yeni bir şarkı yazdı. İşte o şarkının sözleri: ‘Sevgilinin çok tatlı ve kibar olduğunu söylüyorsun. Fakat gözlerin hala benim sevgilimde’.

/_newsimages/3372662.jpg



Lily Allen - Peaches Geldof

Şarkıcı Lilly, bir radyo programında arkasından konuştuğunu duyduğu ünlü şarkıcı Bob Geldof’un kızı Peaches’a şöyle seslendi: ‘O kendini ne zannediyor? Onu bir döverim neye uğradığını şaşırır’.


/_newsimages/3372664.jpg




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.