Ünlüler mahkemelik

Ünlüler mahkemelik

Tuğba Özay'ın tutuklanmasının ardından diğer ünlülerin sabıkaları merak edilen bir konu haline geldi.

Tuğba Özay'ın tutuklanmasının ardından, magazin gazetecileri değişik bir araştırma yaptı. Yapılan araştırmaya göre de pek çok ünlü ismin mahkemelik olduğu ortaya çıktı. İşte mahkemelik olan ünlüler ve onları mahkemeye düşüren sebepler:

Para için

Seren Serengil, 1 kez Hummer cipi, 1 kez de parasını aldığı halde ekrana çıkmadığı için mahkemelik oldu.

Hakaretten hapsi istendi
Mehmet Ali Erbil`in şarkıcıya Baha`ya hakaretten hapsi istenmişti. Mali, geçtiğimiz günlerde de şarkıcı Demet Akalın`a manevi tazminat davası açtığını söyledi.

Seda Sayan`ın mücadelesi

Şarkıcı, kendisine hakaretler yağdıran Lerzan Mutlu ile Banu Alkan hakkında dava açtı. Önceki gün yer alan haberlere göre; bu davada Lerzan ile Banu Alkan`ın 3 yıla kadar hapsi istendi. Daha önce de Banu Alkan, Sayan`a dava açmıştı.

Birçok kezyolu düştü
İbrahim Tatlıses, en çok mahkemelik olan ünlülerin başında geliyor. İbo, adam dövme gibi bazı nedenlerden ötürü adliye koridorlarında boy göstermek zorunda kalmıştı.

Son dönemde arttı
Demet Akalın`ın davaları son dönemde arttı. Demet`e önce Mehmet Ali Erbil ardından da kızı Sezin dava açtı. Demet`e açılan bu iki davanın tazminat talebi toplam 300 bin YTL.

Esprileri yüzünden

Ünlü şovmen Okan Bayülgen`in başı sivridili yüzünden pek çok kez belaya girdi. Okan`a hakaret davası açan isimler arasında Lerzan Mutlu da var.

Lerzan`ındavası çok
Seda Sayan`ın dava açtığı Lerzan Mutlu da geçtiğimiz aylarda gazeteci İlhan Uçkan`a dava açtı. Lerzan, Okan Bayülgen`i de hakaret suçunda dava etmişti.

Listenin enbaşında

Hülya Avşar, hakkında en çok dava açılan isimlerin başında geliyor. Avşar Kızı, evinin kamu alanını ihlal etmesinden hakarete kadar birçok kez adliye koridorlarında `sanık` olarak yer aldı.

Arka arkaya

Hande Yener, arka arkaya Demet Akalın ile Ebru Destan`a manevi tazminat davası açarak gündeme geldi.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.