Ümraniye Belediyesi engellileri unutmadı

Ümraniye Belediyesi engellileri unutmadı

Ümraniye Belediyesi, 14 engelli vatandaşa akülü engelli aracı hediye etti. 18 Eylül 2007 Salı 16:28

Engelli vatandaşlarına her fırsatta yardım eli uzatan Ümraniye Belediyesi, 14 engelli vatandaşa akülü engelli aracı hediye etti.

Ümraniye Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda hizmetlerini sürdürüyor. Çeşitli vesilelerle sosyal yardımlaşma ve dayanışma alanında hizmetlere imza atan belediye, düzenlediği bir törenle 14 engelli vatandaşına akülü engelli aracı hediye etti. Ümraniye Belediyesi 4. Ramazan Etkinlikleri alanında düzenlenen törene Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Kaymakamı M.Ali Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Necmettin Pek ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKAN HASAN CAN: "HEPİMİZ POTANSİYEL BİR ENGELLİYİZ"

Törende bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, belediye olarak klasik belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra, sosyal belediyecilik anlayışının gereklerini de yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi. "Hayatı her alanda kolaylaştırmaya çalışıyor" diyen Başkan Can, sözlerini şöyle devam ettirdi: "Hepimiz potansiyel birer engelliyiz. Çünkü hayatın bizlere ne zaman ne getireceğini bilemeyiz. Bu nedenle hayatı birbirimiz için kolaylaştırmalı, engelli kardeşlerimizi bu noktada daima öncelikli olarak düşünmeliyiz. Belediye olarak engelli kardeşlerimiz için "Engelleri Birlikte Aşıyoruz" sloganıyla çalışmalar başlattık. 2 adet asansörlü engelli aracımız her gün randevu alan engelli kardeşimizi bulunduğu yerden alarak gitmek istediği yere bırakıyor. Daha sonra oradan alarak, aldığı yere bırakıyor. Öte yandan çeşitli vesilelerle engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye ve akülü engelli aracı hediye ediyoruz. Engelli vatandaşlarımızın bugüne kadar hep yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.