Ulusoy'dan TÜRSAB toplantısı

Ulusoy'dan TÜRSAB toplantısı

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy tüm BYK yöneticilerini, yedekleri ve komisyon üyelerini İstanbul’da genişletilmiş TÜRSAB toplantısına çağırdı

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy acentelere gönderdiği bildiri ile tüm BYK yöneticilerini, yedekleri ve komisyon üyelerini İstanbul’da genişletilmiş TÜRSAB toplantığına çağırdı. Lütfü Kırdar Kongre Merkezi Marmara Salonu’nda 18 Temmuz saat 20.00’de yapılacak olan toplantıda Başaran Ulusoy’un genel seçimler ve yaklaşan TÜRSAB seçimleri ile başkan adayları hakkında yöneticilere bilgiler aktaracağı belirtildi.

ULUSOY: “BENİM ADAYIM EPİKMEN”

Bilindiği gibi Başaran Ulusoy daha önce yaptığı açıklamada “Köyüme dönüyorum” diyerek TÜRSAB başkanlığına aday olmayacağını açıklamıştı. Daha sonra yaptığı açıklamada “Benim adayım Rıza Epikmen” diyerek açıklamada bulunmuş ve acentelere gönderdiği yazıda “Ben 8 Kasım’a kadar buradayım” diyerek amacı anlaşılmayan bir açıklama yapmıştı.

Bu açıklamalardan sonra TÜRSAB 2. Başkanı ve Transorient Travel Yönetim Kurulu Üyesi Rıza Epikmen, TÜRSAB’taki deneyimlerini başkan olarak değerlendireceği konusunda bir açıklama yaparak adaylığını bildirmişti.
Başaran Ulusoy’un “Benim adayım” dediği Rıza Epikmen’le genel seçimler sonrası Anadolu yollarına çıkacağı bildirildi. Ulusoy’un 25 Temmuz’da Bursa’da acentelere vereceği yemekli bir toplantı ile Rıza Epikmen’in kampanyasını yürüteceği bildirildi.

SEMİH SELİMOĞLU KIBRIS’TA AÇIKLADI

Bu arada TÜRSAB eski Genel Sektereri ve Ekinoks Travel Yönetim Kurulu Başkanı Semih Selimoğlu’da TÜRSAB başkan adaylığını açıkladı.  Selimoğlu, açıklamasını 20 yıldanberi çalıştığı destinasyon olan Kıbrıs’ta Cumhurbaşkanlığı Baş Danışmanı, Turizm ve Ekonomi Bakanı, Sağlık Bakanı, Kıbrıs Havayolları Genel Müdürü, Pegasus Havayolları Müdürü ve İstanbul’dan ve Kıbrıs’tan katılan gazetecilerin bulunduğu toplantıda yaptı.

AYDIN YAYLACIKLAR TURGON'DA AÇIKLADI


Aynı süre içinde TURGON kurucusu ve StormTour Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Yaylacıklar’da kendi internet sitesinden duyuru ile başkan adaylığını açıkladı.

Bu arada Retur Yönetim Kurulu Başkanı İskender Çayla’nın da başkan adaylığını açıklamak üzere hazırlıklarını sürdürdüğü biliniyordu.

SÜRPRİZ ÜÇ ADAY DAHA

 

Turizm camiasında başkan adaylıklarını açıklayanların arkasında kimlerin bulunduğu ve son anda ne gibi değişiklikler olacağı tartışılırken bazı yeni adayların hazırlık içinde olduğu bildirildi. Bu arada aday olarak ortaya çıkanlar arasında değişim olabileceği ve gösterilen aday veya adayların yerine üzerinde çok konuşulan bazı isimlerin gelebileceği ileri sürüldü.

Bu arada 22 Temmuz genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olanlarında aralarında bulunduğu üç adayın daha genel seçimler sonrası ortaya çıkacağı bildirildi.
Siyasette umduğunu bulamayanların TÜRSAB’da umut aradıkları söylentileri yayılırken, bunlardan ikisinin turizm camiasında “Elmadağ baronları” diye tanımlanan, Elmadağ bölgesinden olacağı bir diğerinin ise İstanbul’un Avrupa yakasından olacağı belirtildi.


Özkan Altıntaş - Türkiye Turizm





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.