Ufuklu Öğrenciler 23 Nisan'ı Kutladı

Ufuklu Öğrenciler 23 Nisan'ı Kutladı

Ufuk Okulları Şişli ve İstinye şubelerinin öğrencileri Batman’da kardeş oldukları okulların öğrencilerini İstanbul’a davet etti.

Batman Tuzlagözü İlköğretim okulunun öğrencilerini kardeş oldukları İstinye Ufuk İlköğretim Okulu öğrencileri, Batman Binatlı İlköğretim okulunun öğrencilerini Şişli Ufuk İlköğretim Okulu öğrencileri, Batman Cumhuriyet Lisesi öğrencilerini de İstinye Ufuk Fen ve Anadolu Lisesinin öğrencileri misafir ediyor. Toplam 3 okuldan 89 öğrenci ve öğretmenin katıldığı programda Ufuklu çocuklar Batmanlı kardeşlerine İstanbul’u gezdirdi. Kardeşlerini okullarında, yurtlarında hatta evlerinde misafir eden Ufuklu öğrenciler misafirleriyle yakından ilgilenip kardeşlerine hediyeler verdi.

Ufuklu öğrenciler misafir kardeşlerine Sultanahmet’i, Ayasofya’yı, Eyüp’ü, Miniatürk’ü, Panorama Müzesini, Emirgan Korusunu gezdirdi. Ayrıca kardeşlerine enfes bir boğaz turu attıran Ufuklu Öğrenciler İstanbul Akvaryumu gezdirip, İstanbul’un en yüksek noktası olan Saphire’den muhteşem manzarayı seyre daldırmayı da ihmal etmediler.
Batman Cumhuriyet Lisesi 9. Sınıf öğrencisi olan Veysi Oğuz da mutluluğunu dile getirerek “Çok sevinçliyiz, yolculuk uzun ve yorucuydu ama iyi ki gelmişiz. Bizi getiren öğretmenlerimize, davet eden Ufuk Kolejine teşekkür ediyoruz.” dedi. Öğrencilerden Umut Akbaş ise çok mutlu olduklarını belirterek “adeta rüyada gibiyiz. Daha önce İstanbul’a gelmemiştim. İlk kez geliyorum, çok güzelmiş, çok hoşumuza gitti. Ufuklu kardeşlerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

Batman Cumhuriyet Lisesi Müdürü Süleyman Kızar öğrencilerin çok mutlu olduğunu belirterek Ufuk Okullarına teşekkür etti. Batman Binatlı İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Ali Altunkaynak’ta Ufuk Okullarına teşekkür ederek “Bu kardeşlik projesi gerçekten çocuklara çok iyi geldi. O kadar mutlular ki akşamları herkes günü gününe yaşadıklarını yazıyor. Günlük tutmayanlar bile günlük tutmaya başladı. Bizde kardeş okul olarak Ufuk Okullarını Batman’a davet ediyoruz. Bizde onları orada en iyi şekilde ağırlayacağız.” dedi.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.