Ufuk İnan, CHP İstanbul İl Örgüt ve Örgütlenmeden sorumlu

Ufuk İnan, CHP İstanbul İl Örgüt ve Örgütlenmeden sorumlu

CHP İstanbul İl Örgüt ve Örgütlenmeden sorumlu, Ufuk İnan kimdir? Ne iş yapar? Nereli? Biyografisi

UFUK İNAN KİMDİR?

1977 yılında Trabzon’un Akçaabat ilçesinde doğdu. İlk Orta ve Lise öğremini Trabzon’da tamamladıktan sonra 1994 yılında İstanbul Beylikdüzü ilçesinde İnşaat ve Nakliye sektöründe iş hayatına başladı. 26 yıldır Beylikdüzü’nde ikamet ediyor.

2003 yılında Büyükçekmece CHP Gençlik Kollarında, 2004 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkan yardımcılığı ile aktif siyaset yaşamına başladı.

2006 yılında Vatani görevini tamamladıktan sonra Cumhuriyet Halk Partisi Beylikdüzü Belde  Örgütünde Gençlik Kollarında Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldı. Bu süre zarfında yaşadığı bölge ile ilgili tüm sorunlara toplumsal sorumluluk gereği katkıda bulundu.

2009 Yerel Seçimler Belediye Meclis Üyesi Aday adayı oldu. 2009 Yerel seçimler akabinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İlçe Başkanlığında İlçe Başkan Yardımcılığı görevi 2018 Ocak Ayı’na kadar devam etti. 2018 Ocak Ayı’nda yapılan CHP İstanbul İl kongresinde Canan Kaftancıoğlu yönetiminde İstanbul 3’ncü Bölge Örgütlenmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.

CHP İstanbul İl Kongresinde yeniden İl yönetim kurulu üyesi seçilerek il başkan yardımcısı oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.