Türkiye'nin tanıtımında James Bond tekniği

Türkiye'nin tanıtımında James Bond tekniği

Türkiye'nin dünya genelinde tanıtımını yapacak 5 reklam filminde '007 James Bond' filmlerinde kullanılan teknik kullanılacak.

NEWYORK -Türkiye'nin dünya genelinde tanıtım filmlerinde '007 James Bond' filmlerinde kullanılan teknik kullanılacak. Önümüzdeki yıl Türkiye'yi tanıtan 5 reklam filmi, başta Amerika ve Avrupa olmak üzere tüm dünyada yayınlanacak. Kültür ve Turizm Bakanlığı 2008 yılında yayınlayacağı reklamlar için ünlü James Bond filmlerinin efekt yönetmenleri ile anlaştı.


Türkiye'nin New York Başkonsolosluğu Kültür ve Turizim Ateşeliği'nde düzenlenen reklam ihalesini, geçen yıl gişe rekorları kıran son 007 James Bond filminin efekt yönetmeni Manuel Gonzales kazandı. Ünlü yönetmen James Bond'un yanı sıra Casino Royal'ı da çekmişti.

 

New York Turizm ve Kültür Ataşeliği'nden verilen bilgiye göre ünlü yönetmen Gonzales ile ekibinin çekimler için Türkiye'ye gittikleri ifade edildi. Türkiye, 2008 tanıtımı için beş ayrı reklam filmi ile beş farklı yöre ve bölgesini tanıtacak. İlk defa özel olarak Doğu Anadolu'nun termal turizmi için reklam filmi hazırlanırken Kapadokya ve Turkuaz sahilleri de tanıtımdan nasibini alacak.

 

Reklam filmlerini ilginç kılacak belki de en önemli ayrıntı, 007 James Bond filmi yöntemlerinin Türkiye'nin tanıtımında da kullanılacak olması. 2008 yılının ilk ayından itibaren başlayacak olan reklam filmleri şimdiden merakla bekleniyor.








HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.