turizminin 4 önemli ismi milletvekili aday adayı

turizminin 4 önemli ismi milletvekili aday adayı

Türk turizminin önemli isimleri Erhan Çakay, Mustafa Kerim Başar, Cengiz Haydar Barut,'un DP'den, Seçim Aydın’ın MHP’den aday adayı oldukları bildirildi

Türkiye 22 Temmuz seçimlerine odaklanırken Türk turizminin 4 önemli isme de siyasete soyunarak partilerden milletvekili aday adayı olarak sürpriz yaptılar. Türk turizminin önemli isimleri Erhan Çakay, Mustafa Kerim Başar, Cengiz Haydar Barut'un DP'den, Seçim Aydın’ın MHP’den aday oldukları bildirildi. Parti programlarına ana madde olark turizmi alan partilerin deneyimli turizmcilerin kadrolarına almak için birbirleriyle yarıştıkları bildirildi.
Kulislerde bu dönem TÜRSAB başkanlığını bırakacağını ve aday olmayacağını açıklayan, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy'un da adı henüz açıklanmayan bir partiden milletvekili adayı olacağı şeklinde geçiyor.

Bu arada turizm sektöründen bazı yeni isimlerin sıralamada iyi bir yere koyulurlarsa milletvekili aday adayı olacakları belirtildi.

Türk turizminin milletvekili adayı olan deneyimli isimleri şöyle:

 



TUROB- Turistik Otelciler Birliği Genel Sekreteri ve IHRA- Uluslararası Otelciler ve Restorancılar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, President Oteli Genel Müdürü
Erhan Çakay,



TYD-Turizm Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Kuşadası Korumar Oteli, Holiday Seyahat Acentesi’nin yer aldığı Koru Grubu, Nevzat Fikret Koru Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Kerim Başar,



Side-TUDER- Side- Manavgat Turizm İşletmeleri Derneği Başkanı, Side Barut Oteli Genel Müdürü, Barut Otelleri Yönetim Kurulu Üyesi ve Cengiz Haydar Barut,



TÜROFED-Türkiye Otelciler Federasyonu 2.Başkanı ve ATİD-Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Seçim Aydın MHP’den milletvekili aday adayı oldu.



TYD Başkanı Murat Dedeman 'Turizmci bakan milletvekili istiyoruz'

Murat Dedeman DP, MHP, AK Parti ile yaptıkları görüşmede, mecliste turizmci bakan ve milletvekili isteklerini dile getirdiklerini belirterek şöyle konuştu: "Turizmin Türkiye ekonomisi için ne kadar önemli olduğunu partilere anlattık. Onlardan turizmi bilen adaylar istedik. Seçim Aydın MHP'den, Nedret Koruyan DP'den, Erhan Çakay DP'den aday olacakmış. Adayların çoğalması hem Türkiye'nin hem turizmin yararınadır."



TÜROFED: Seçim Aydın, Erhan Çakay ve diğer turizmci adayları destekliyoruz. Hayırlı olsun


PARTİLER TURİZMCİLERİN PEŞİNDE
Önümüzdeki günlerde turizm sektöründen çeşitli partilerden milletvekili aday adayı olanlara tüm turizm sektörünün destek olacağını düşünüyoruz. TYD’nin partilere yaptığı ziyaretlerde, tüm parti programlarında en önemli konunun turizm olarak yer aldığının bildirilmesi, turizm adına gelecekte işi işler olacağının iyi işaretleri olarak görülüyor. Partilerin bu nedenle deneyimlerindn faydalanmak üzere kadrolarına sektörün sevdiği, başarılı turizmcileri katmak için yarışa girdikleri belirtiliyor.

 

ERHAN ÇAKAY KİMDİR?

Elektronik Posta erhancakay@istanbul.com

Personal Information

•Marial Status: Married

•Nationality   : Turkish

•Date and place of birth: 29/08/1962 – İstanbul

Education        1981  - 1985 Uludag University 

Balıkesir Tourism and Hotel Management Department

1978 -  1980   Hotel&Tourism High School

1973 – 1977   Işık College

Professional experiences        

1999 - ...       BEST WESTERN THE PRESİDENT HOTEL

                       Assistant General Manager

1991 – 1998  AKGÜN HOTEL İSTANBUL

                      Sales Manager

1980 – 1991   TURING TOURISTIC ESTABLISHMENTS

                      Director

1978 – 1980  ASPENDOS HOTEL ALANYA

                      Reception Supervisor

TUROB General Secretary 

Membership to Skal

Languages       English – Advanced

Spanish – Intermediate

German – Intermediate

Referances      Will be given upon request




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.