Turgutreis'te Windsörf keyfi

Turgutreis'te Windsörf keyfi

Turizmin gözde beldelerinden Turgutreis’te, bol rüzgar alan Fener Plajında İngiliz, Alman ve Hollandalı turistler Windsörf keyfi yaşıyor

Turizmin gözde beldelerinden Turgutreis’te, bol rüzgar alan Fener Plajında yabancı tatilciler Windsörf  keyfi yaşıyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren rüzgar sörfü yapmak için rüzgarıyla ünlü Fener Plajı’na akın eden yabancı turistler, gün boyu denizde Windsörf’ün tadını çıkarıyorlar. Özellikle İngiliz, Alman ve Hollandalı turistler rüzgar sörfüne ilgi gösteriyorlar. Adrenali yüksek olan bu sporu öğrenmek isteyen çocuklar ise, gün boyu denizde profesyonel sörfçüler tarafından eğitim alıyorlar.
Yaz aylarında nüfusu 300 bine ulaşan turistik beldelerden Turgutreis’te rüzgarıyla ünlü Fener Plajı, yabancı turistlerin windsörf için tercih ettiği yerlerin başında geliyor. Beldeye tatile gelen yabancı turistler, Turgutreis Fener Plajı’nda windsörf yapmadan ülkelerine dönmüyorlar.

 

Fener Plajı en iyi 50 arasında gösterildi. Yurt dışında yayınlanan spor dergilerinde, dünyanın en iyi rüzgar alan 50 bölgesinden biri olarak gösterilen Fener Plajı, bu yıl yabancı tatilcilerin akınına uğradı. Yılın büyük bir bölümü rüzgara açık olan plajda, her yaştan turist sörf keyfi yaşıyor. Rüzgarın zaman zaman 12 nata kadar çıktığı Fener’de, sörfçüler denizin üzerinde tüm hünerlerini gösteriyorlar.


Derya Duysak-Türkiye Turizm



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.