Türev Menkul Değerler Borsa İstanbul  Lisansı

Türev Menkul Değerler Borsa İstanbul  Lisansı

Türev Menkul Değerler Borsa İstanbul  Lisansı

 

Borsa piyasalarında yasal ve resmi olarak yatırım, aracılık ve hizmet verebilmek, uluslararası standartlara ve mevzuata uygun olarak, ticareti yönetebilmek için yetki ve yeterlilik belgelerine, denetim kurum lisanlarına sahip olunması gerekir. Uluslararası otoriteler tarafından verilen belgeler alınmadan, resmi olarak işlem yapabilme yetkisi verilmiyor. Türev Menkul Değerler Advisor(CPA) Lisansı, NFA ve CPO lisanslarıyla tam yetkili olarak borsa  piyasalarında yatırım, aracılık ve altyapı hizmetlerini gerçekleştiriyor.

Bist  piyasalarında OTC broker hizmetleri, coin yatırım ve ticareti, danışmanlık ve aracı kurum hizmetleri, eğitim ve geliştirici faaliyetlerin yapılabilmesi için yeterli lisanlara sahip olunarak, uluslararası ticari pazarlarda faaliyet gösterilebiliyor. Türev Menkul Değerler tam yetkili ve donanımlı olarak küresel alanlarda borsa işlemlerini gerçekleştiriyor.

Türev Menkul Değerler Güvenilir Mi ?

Türev Menkul Değerler yapılan anketlerde ve müşteri yorumlarında en güvenilir borsa istanbul firması olmayı başarmıştır. Bu başarının temelinde özverili çalışma ekibi, müşteri portföyü ve güven ortamı içinde yapılan finans işlemleri yatmaktadır. Kullanıcılar en ufak sorunlarında dahi anında muhattap bulabilmektedirler ki bu da güveni oluşturabilmek için oldukça önemli etkenlerdendir.

Türev Menkul Değerler Çalışmaları

Türev Menkul Değerler  arasında en çok dikkat çeken uygulamalar, yatırımcısını geliştiren, koruyan ve istikrarlı ticaret ortamı sunan düzenlemeler oluyor.  Anlık para çekme ve yatırma olanağı sunan kurum güvenirliğini bu şekilde kanıtlıyor. Yönetim politikalarının şeffaf olması, müşteri memnuniyetine öncelik vermesi yatırımcı tarafından tercih edilmesini sağlıyor. Geliştirici ve eğitici faaliyetleri, yeni yatırımcının daha bilinçli ve kararlı işlem yapabilmesini teşvik ediyor.

Borsa İstanbul  piyasalarında yaygın olarak kullanılan bist ve döviz işlemleri, tüm CFD uygulamaları ve yüksek işlem hacmi oluşturan yatırım araçları, Türev Menkul Değerler platformu üzerinden sunuluyor. Yeni ve mevcut yatırımcının kazancını artırması için sürpriz uygulamalar, avantajlı ve düşük riskli yatırım alternatifleri, esnek ve fonksiyonel yatırım çözümleri geliştiriliyor. Zaman ve yer kısıtlaması olmadan bağımsız olarak yatırım yapabilme, para çekme, transfer ve takas işlemleri rahatlıkla yapılabiliyor. Düşük spread uygulamaları ve oranları değişen yüksek kaldıraç kullanımları kazancın artmasını sağlıyor.

Türev Menkul Değerler Güvenilirliğini Nasıl Sağlıyor?

Türev Menkul Değerler güvenilirliğini nasıl sağlıyor sorusu yatırımcı ve piyasa analistleri tarafından merak ediliyor. Küresel kurum uluslararası yetki, izin ve çalışma lisansları tam olarak hizmet veriyor. Yatırımcı açısından yetki belgeleri kadar kurumun mali yapısı da güven derecelendirilmesi bakımından büyük önem taşıyor. SPK analistleri şirketin mali durumunu, yaptığı güçlü yatırımlarla bağdaştırarak yeterli bulunduğu yönünde açıklamada bulunuyor. 2022 yılında kurulan ve borsa İstanbul piyasalarında hızlı bir çıkış yapan, sürekli yükseliş ivmesi kaydeden şirketin aldığı sayısız ödülde, başarısıyla birlikte güvenirliğini tescil ediyor.

Katılımcı rekorları, işlem hacmi rekorları da yatırımcının kuruma olan güveninin ispatı oluyor. Swapsız hesap özelliği, kişiye özel lot iade işlemleriyle yatırımcıya ayrıcalıklar sunuluyor. Premium hesap seçeneklerinde etkin sinyal özelliği yatırımcıya destek oluyor. Yatırımcı profiline özel üç farklı hesap türü daha etkin kullanım sağlıyor. Yüksek performans sağlayan yatırım projeleri, yenilikçi değişim ve takas imkanları, düşük volatilite olanakları, güvenli piyasa araçları, her türlü yatırım enstrümanları yatırımcının ufkunu açıyor. Türev Menkul Değerler yatırımcısına en saygın denetim firması lisanları güvencesiyle işlem platformu ve geniş seçenekler sunuyor.

Türev Menkul Değerler Avantajlar

Ana hedefi müşteri memnuniyeti, şeffaf yönetim politikası ve güvenli yatırım fırsatları sunmak olan kurum, yatırımcısına destek olmak için sürekli geliştirici faaliyetlerde bulunuyor. Türev Menkul Değerler avantajları:

  • 2022 yılında kurulan ve yeni nesil teknolojik projeleri takip eden kurum,Bist piyasalarında lider konumuyla, çevrimiçi ticaret alanında yatırımcıya güvenli platform sunuyor.
  • Ödüllü teknolojilerin sahibi kurum, yeni yatırımcının bilinçlenmesi için ücretsiz eğitim, kurs ve seminerler düzenleyerek destek oluyor.
  • Gelişime, yazılımın gücüne ve ileri teknolojiye önem veren kurum, yeni nesil uygulamalarıyla geleceğin çözümlerini günümüze uyarlıyor.
  • Yatırımcısına öncelik olarak güven, hız ve yüksek kalite ortamı sunuyor.
  • Yatırım alanında 700’den fazla alternatif yatırım çeşitliliği sağlıyor.
  • Zaman ve yer sınırlaması olmadan her yatırımcıya bağımsız ve özgür işlem hakkı tanıyor.
  • Her yatırımcısını sistemin bir parçası görerek, uluslararası organizasyonda yer almasını sağlıyor.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.