Tuncer Yılmaz, hedef Şişli’de MHP'ye 10 bin yeni üye kampanyası başlattı

Tuncer Yılmaz, hedef Şişli’de MHP'ye 10 bin yeni üye kampanyası başlattı

MHP Şişli İlçe Başkanı Tuncer Yılmaz, Şişli’de 10 bin yeni üye kampanyasını geçtiğimiz gün yaptığı tanıtım toplantısıyla başlattı.

MHP’NİN SLOGANI: “BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ”

Toplantıya, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yavuz Tellioğlu ve Eren Can Şah Günay, MHP Şişli Ülkü Ocakları Başkanı Ersoy Seçginli, MHP Şişli Yönetim Kurulu Üyeleri ve MHP Şişli Mahalle Başkanlarının katılımı ile düzenlenen tanıtım toplantısı 'Birlikte daha güçlü olacağız' sloganıyla gerçekleştirildi.

mhp-sisli-ilce-baskani-tuncer-yilmaz-sisli-de-10-bin-yeni-uye-kampanyasi2.jpg

MHP Şişli İlçe Başkanı Tuncer Yılmaz; ‘Şişli’de hedef 10 bin yeni üye kampanyasını an itibari ile başlatıyorum’ diyerek konuşmasına devam etti.

YILMAZ: "ŞİŞLİ’DE DALGA DALGA BÜYÜYECEĞİZ"

İlçe kongremiz sonrası İl Başkanlığımızın kongresini gerçekleştirip 14 Mart 2021 tarihinde Büyük Kurultayımızı yapacağız. Bu sebeple Şişli'de 10.000 Yeni Üye kampanyamızı an itibari ile başlatıyorum.

Şişli'de insanımıza tek tek dokunacağız. İlk önce aile, akraba, eş ve dostlarımızı partimize kazandırılacak ardından tüm Şişli'de dalga dalga büyüyerek yeni 10.000 Üyeyi partimize kazandıracağız.

Toplantıda kapanış konuşmasını ise İl Başkan Yardımcısı Yavuz Tellioğlu yaptı.

mhp-istanbul-il-baskan-yaridimcisi-yavuz-tellioglu1.jpg

"HEDEFLENEN SAYIYA ULAŞILACAĞINI TEMENNİ EDİYORUM"

MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür'ün selamlarını getirdiğini belirten Tellioğlu, "Şişli İlçe Başkanlığı'nın inşallah hedefledikleri üye sayısına ulaşacaklarını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.