TUNCAY SÖZLEŞMEYİ İMZALADI

TUNCAY SÖZLEŞMEYİ İMZALADI

Fenerbahçe"nin yıldız oyuncusu artık resmen Middlesbrough'ta..

İngiltere Premier Lig takımlarından Middlesbrough'a transfer olan Tuncay Şanlı, yapılan sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeye imza attığını açıkladı.
Middlesbrough'da İHA muhabirinin sorularını cevaplayan Milli oyuncu Tuncay Şanlı, "Middlesbrough'la daha önce ön anlaşma yapmıştık. Bugün de resmi sözleşmeye imzayı attım. Bu yüzden son derece mutluyum" dedi. İngiltere'ye geldiği günden beri kendisine gösterilen ilginin oldukça fazla olduğunu belirten Tuncay, "Bütün imkan ve şartları zaten bana sunmuşlardı. 2 günlük periyot gayet iyi geçti. Uzun bir sağlık kontrolünden geçtim. Sağlık kontrollerimde herhangi bir sorun çıkmadı. O açıdan da son derece
mutluyum" diye konuştu.

Büyük takım, küçük takım ayrımı yapmadan sadece futbol hayatını yurt dışında devam ettirmek istediğini kaydeden Tuncay Şanlı, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Yurt dışında oynamak istediğimi dile getirmiştim. Özellikle İngiltere'de oynamak istiyordum. Ben Fenerbahçeliyim. Sadece üzerimden formayı çıkardım. Fenerbahçe sevgisi ve Fenerbahçeliliğim devam edecek. Ben 5 yıllık periyotta Fenerbahçe'de takımım için ne gerekiyorsa en iyisini yapmaya çalıştım. Bunda da başarılı olduğuma inanıyorum. Bütün Fenerbahçe taraftarına, başkanıma, yöneticilerime teşekkür etmek istiyorum. Çünkü bana saygı duydular. Karşılıklı görüşmelerden sonra ben İngiltere'ye gideceğimi söyledim ve İngiltere'ye geldim. Bütün Fenerbahçe taraftarına bütün Türkiye'ye teşekkür ediyorum."

İHA




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.