Trump Tower'da “mucize kursu“

Trump Tower'da “mucize kursu“

Yaşam ve Nefes Koçu Nevşah Fidan Karaahmet, "Mucize Kursu-İçindeki Gücü Keşfet" adını verdiği programını Cumartesi günü Mecidiyeköy Trump Towers Mall'da düzenlenecek sohbet toplantısında anlatacak.

Karaahmet'in iç ve dış dünyada uyum, denge, huzur ve sağlık, ilişkilerde mükemmellik,güç ve başarı vaad eden programını anlatacağı toplantı saat 15.00'te başlayacak. 

Mucize Kursu- İçindeki Gücü Keşfet programı kişiye yaşamının değişmesi için beklememeyi ve harekete geçmeyi öneriyor. Program hakkında bilgi veren Yaşam ve Nefes Koçu, şunları söylüyor: "Bu program kişinin içindeki gücü keşfederek yaşamının kontrolünü almasını ve istediğn yaşamı yaratmasını sağlıyor. Sizin için harika bir yaşamın anlamı ne? İstediğiniz başarılar elde etmek ve finansal tatmine ulaşmak mı? Anlamlı ilişkiler mi? En üst seviyede sağlıklı ve enerjik olmak mı? Fit ve güzel olmak mı? Program ayrıca kişinin düşüncelerinin,duygularının, isteklerinin, hayatı algılayışının ve nefesinin bir bütün olduğunu gösterip kişinin yaşamını istediği doğrultuda büyük bir dönüşümle ve mucizevi bir şekilde değiştirmesini sağlıyor. Kişiyi şu anda olduğu insandan,olmak istediği insana dönüştürüyor."


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.