Trafik Kazası: 1 Yaralı

Trafik Kazası: 1 Yaralı

Levent'te bir trafik kazası meydana geldi. Düğünden döndüğü öğrenilen Adem Kaya'nın kullandığı araç, başka bir otomobilin sıkıştırması sonucu takla attı. Olayda 1 kişi yaralandı.

Levent Büyükdere Caddesi Beşiktaş istikameti Kanyon Alışveriş Merkezi önünde 23.30'da sıralarında bir trafik kazası meydana geldi. Düğünden döndüğü sırada başka bir otomobil tarafından sıkıştırıldığı iddia edilen Adem Kaya'nın (32) kullandığı 34 ZG 6392 plakalı araç, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu önce kaldırıma çarptı, ardından da takla attı. Bu sırada arkadan gelmekte olan 34 AF 6827 plakalı sivil polis otomobili de araca çarpmamak için kaldırıma çıkarak durabildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amiri Metin Kumbar ve aynı bürodaki 3 polis memurunun içinde bulunduğu otomobilin sağ ön lastiği patladı. Kazada, takla atan otomobilin sürücüsü Adem Kaya, ayaklarından yaralanırken, ambulans ile Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Aynı otomobilde bulunan 4 kişi ise kazayı yara almadan atlattı. Ahlak ve Kumar Büro Amiri Metin Kumbar, kazanın olay yerinden kaçan ve Kaya'nın aracını sıkıştıran otomobilin aşırı hızlı gitmesi sonucu meydana  geldiğini ifade etti. Kaza nedeniyle yaklaşık yarım saat boyunca trafiğe kapatılan yol, çekici yardımı ile otomobilin çekilmesiyle yeniden trafiğe açıldı.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.