Tottenham'dan 3.5 milyon sterlin

Tottenham'dan 3.5 milyon sterlin

Fenerbahçe’de kalıp kalmayacağı merakla beklenen milli futbolcu için yeni bir talip daha çıktı

Birçok kulübün listesine adını yazdıran sarı lacivertli yıldız yol ayrımına geldi. Avrupa hayalini sürdüren Tuncay, kulübü ile görüştükten sonra kararını verecek.

En popüler isim

Fenerbahçe’nin gündemindeki bir numaralı transfer maddesi Tuncay Şanlı. Sarı lacivertli camiada herkes birbirine Tuncay’ın durumunu soruyor. İzmir’de oynanan Trabzonspor maçından sonra şampiyonluğu garantileyen takımın en popüler oyuncusu olarak dikkatleri üzerinde toplayan ve Atatürk Stadı’ndaki kutlamaların ardından Fenerbahçe’den ayrılabileceğinin sinyalini veren milli futbolcu, geleceği ile ilgili kararını henüz veremedi. Yol ayrımına gelen Tuncay’a son olarak İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham Hotspur’dan 3.5 milyon Sterlin teklif geldi.

Kafası karışık

Uzun süre Yunanistan’ın Olympiakos takımının gündemini oluşturan ve Yunan kulübünün teklifini geri çeviren Tuncay Şanlı, A Milli Takım’ın Bosna Hersek ve Brezilya ile oynadığı maçlara kafası karışık gitti. Takım arkadaşlarının bazılarıyla transferini konuşan Tuncay, teknik direktör Fatih Terim’in de fikrini aldı. Milli Takım’daki tecrübeli futbolcular, yıldız futbolcuya "Gideceğin kulübün hedefleri olmalı. Fenerbahçe’den ayrıldığında ülkemizi iyi bir kulüpte temsil etmelisin. Aksi taktirde bir yıl daha Türkiye’de kalman senin için daha doğru olur" dediler.

Sol taraf güçlendi

Fenerbahçe Yönetimi de Tuncay’ın kalması için belirlediği tavan fiyatın üstüne çıktı. 25 yaşındaki futbolcu için 2.5 milyon Euro’yu gözden çıkaran sarı lacivertliler, Milli Takım dönüşünde pazarlık masasına oturmayı bekledi. Roberto Carlos ve Wederson’u kadrosuna dahil eden yönetim, takımın sol tarafını güçlendirdi. Bu durum teknik direktör Arthur Zico’yu da sevindirdi. Brezilyalı teknik adam ligin son haftalarında sağ kanatta da görev yapan Tuncay’ı yine aynı bölgede oynatma şansı buldu. Ancak görüşmelere rağmen Tuncay’ın durumu belirsizliğini koruyor.

Diğerleri sırada

Önümüzdeki sezon için güçlü bir kadro oluşturarak Avrupa’da büyük hedeflere yelken açacak olan Fenerbahçe Yönetimi, Tuncay’ın transferine göre hareket edecek. İç transferde Rüştü Reçber, Volkan Demirel, Serkan Balcı, Mehmet Yozgatlı gibi isimlerle henüz anlaşma sağlanamadı. Bugünden itibaren son turlar yapılacak. Sözleşmesi biten oyuncular ile anlaşma sağlandıktan sonra gözler yabancı oyuncuya çevrilecek. Roberto Carlos’un işini bitiren yönetim, Zico’nun verdiği listede ismi bulunan santrfor adaylarından birisini transfer etmek için yola koyulacak.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.