Teşvikiye Sakinleri’nden İmamoğlu’na ‘Deprem Toplanma Alanı’ tepkisi!

Teşvikiye Sakinleri’nden İmamoğlu’na ‘Deprem Toplanma Alanı’ tepkisi!

Teşvikiye Sakinleri, tedavi gördüğü Nişantaşı’ndaki hastaneden taburcu olan Ekrem İmamoğlu’na ‘Deprem Toplanma Alanları’ na yapılan inşaata destek için verilmeyen randevuya tepki gösterdiler.

İMAMOĞLU, KALDIĞI ŞİŞLİ’DEKİ HASTANEDEN TABURCU OLDU

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından 10 gündür tedavi gördüğü Şişli’de bulunan Nişantaşı’ndaki özel bir hastaneden taburcu oldu. İmamoğlu, taburcu olduktan sonra basın açıklama yaptı.

Teşvikiye Sakinleri, ilk önce İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na geçmiş olsun dileklerini belirttikten sonra da destek taleplerini ve verilmeyen randevu için de sitem ettiler.

tesvikiye-sakinleri-ibb-baskani-ekrem-imamoglu-na-deprem-toplanma-alani-icin-randevu-tepkisi1.jpg

TEŞVİKİYE SAKİNLERİ’NDEN İMAMOĞLU’NA DESTEK TALEBİ

Marmara Üniversitesi'nin Nişantaşı kampüsünün bulunduğu alanın yeşil alan ve deprem toplanma alanı olarak kalmasını isteyen Teşvikiye Sakinleri, Ekrem İmamoğlu'ndan kendilerine destek vermesi için talep ettikleri randevuyu alamadıklarını için de tepki gösterdiler.

Teşvikiye Sakinleri, mahallelerinde toplu konut yapılmamasını, deprem toplanma ve yeşil alanlarının olduğu gibi kalmasını talep ettiler.

tesvikiye-sakinleri-ibb-baskani-ekrem-imamoglu-na-deprem-toplanma-alani-icin-randevu-tepkisi2.jpg

“DEPREM TOPLANMA ALANIMIZA İNŞAAT İSTEMİYORUZ”

Teşvikiye Sakinleri, Ekrem İmamoğlu’na kaldığı hastanenin tam arkasında bulunan eski Marmara Üniversitesi’nin Nişantaşı Kampüsü olan, deprem toplanma ve yeşil alanlarına, rezidans ve alışveriş merkezi inşaatının yapıldığını, Teşvikiye Sakinleri olarak bu inşaata karşı olduklarını söylediler.

tesvikiye-sakinleri-ibb-baskani-ekrem-imamoglu-na-deprem-toplanma-alani-icin-randevu-tepkisi3.jpg

“İZMİR’DE YAŞANAN FACİAYI YAŞAMAK İSTEMİYORUZ”

Teşvikiye Sakinleri, İzmir’deki depremde yaşanan faciayı yaşamamak istemedikleri için İBB Başkanı olarak Ekrem İmamoğlu’nun desteğine ihtiyacı olduğunu, deprem toplanma ve yeşil alanlarının TOKİ ve DAP Yapı’ya peşkeş çekilmemesi için kendilerinin yanlarında olup olmayacağını sordular?

tesvikiye-sakinleri-ibb-baskani-ekrem-imamoglu-na-deprem-toplanma-alani-icin-randevu-tepkisi4.jpg

İMAMOĞLU: “KONUYU TAKİP EDİYORUZ”

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, konuyu takip ettiklerini söyleyerek, bu konuyu daha sakin bir ortamda konuşmanın daha faydalı olacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.