Teknosa, "Cep Mağazaları"

Teknosa, "Cep Mağazaları"

Teknosa, yeni alışveriş platformu olan 'Teknosa Cep Mağazaları'nı hizmete açmaya başladı.

Teknosa'dan yapılan açıklamaya göre, Teknosa Cep Mağazalarında, teknolojinin gelişmesiyle boyutları küçülen cep telefonu, MP3 çalar, cep bilgisayarı, dijital fotoğraf makinesi ve video kamera gibi tüketicilerin günlük hayatlarında yanlarından ayırmadıkları teknoloji ürünlerinin satışı yapılıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan, Teknosa Genel Müdürü Mehmet T. Nane, Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün lideri Teknosa'nın büyüklüğüne ve yaygın hizmet ağına yakışan bir yeniliğe ve sektörde bir ilke imza attığını belirtti.

Nane, "Teknolojinin hızla gelişmesiyle beraber, teknoloji ürünlerinin fonksiyonları ve özellikleri artıyor, boyutları küçülüyor. Teknosa olarak, tüketicilerin günlük hayatlarında sıklıkla kullandıkları ve sürekli yanlarında taşıdıkları bu teknoloji ürünlerinin satışının yapılacağı Cep Mağazaları konseptini oluşturduk. Dijital fotoğraf makinesinden cep bilgisayarına geniş bir ürün yelpazesini farklı bir mağaza ortamında tüketicilere sunuyoruz. Onlara, Teknosa uzmanlığını ve güvenilirliğini hissedecekleri,

keyifle alışveriş yapacakları bir platform yaratıyoruz. Aynı zamanda küçük ve orta ölçekli perakendecilere kurumsal yapımız, satış ve satış sonrası hizmetlerimiz ile örnek olmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Teknosa, tüketicilerine çok daha yakın olma ve teknoloji ürünlerini her noktaya taşıma anlayışıyla, Teknosa Cep Mağazaları'nı ana cadde ve alışveriş merkezlerinin yanı sıra, ara caddelerde de açmayı planlıyor. Yeni mağazacılık anlayışının ilk temsilcilerini Ümraniye Carrefour Alışveriş Merkezi ve Şişli'de açan Teknosa, mağaza sayısını hızla arttırmayı hedefliyor.

Tüketiciler, açık olarak sergilenen ürünleri demo alanlarında deneyebiliyor. Mağaza alanına yerleştirilen ekranlarda ziyaretçiler, uzman satış danışmanları eşliğinde ürünler hakkında detaylı bilgilere ulaşabiliyor.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.