Tekin, Keskin’i arayarak korona virüsü kapıp kapmadığını sordu?

Tekin, Keskin’i arayarak korona virüsü kapıp kapmadığını sordu?

Şişli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Tekin, Keskin’in korona virüsü kaptığı yönündeki Şişli’de dolaşan dedikoduları, direkt Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’i arayarak sordu?

Şişli’de son 10 gündür, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in korona virüsü kaptığı yönünde dedikoduları ile çalkalanıyordu.

Şişli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Tekin bu olayın peşine düştü ve işte tüm gerçekleriyle Muammer Keskin’in korona virüsü kaptığı yönündeki dedikodularının perde arkasını açıklıyor.

OKMEYDANI HASTANESİ’NDE BİR DOKTOR KULLANILIYOR

Beni, çok farklı kanallar kullanılarak aranıp, Muammer Keskin’in korona virüsü kaptığı yönünde bir algı yapılmıştı. Bu algıyı da, Muammer Keskin’in, Okmeydanı Hastanesi’nde bir doktordan bahsedilerek korona virüsü kaptığını onun söylediği iddia ediliyordu.

Kimileri, o doktor için test yapan doktor diyordu. Kimileri de, test yapan doktorun arkadaşı olarak ifade ediliyordu o doktor için.   

OKMEYDANI HASTENESİ’NDE TEST YAPILMADI

Ben Okmeydanı Hastanesi’deki bağlantılarımı kullanarak bir araştırma yaptım. Bu araştırmada Muammer Keskin’in Okmeydanı Hastanesi’nde bir test yaptırmadığını öğrendim.  

Tecrübem gereği, bana gelen, doğru ya da yanlış, her türlü bilgileri derinlemesine araştırma gibi bir huyum var.

Ben Muammer Keskin’i çok eski tanıyan biriyim. Zaten hasta olsa da, yada hastalığını gizleyecek olsa da, bu yöntem Muammer Keskin’in kullanacağı bir yöntem değildi.

KESKİN’İN GİDEBİLECEĞİ TÜM YERLERİ ARAŞTIRDIM

Yine de, doğruymuş gibi araştırmaya devam ettim. Keskin’in virüsü kapmış olsa, yapacağı hamleleri bilen biri olarak, diğer alternatif yerleri de arayıp farklı yerlerden teyit ettim.

Keskin herhangi bir hastane de test yaptırmadığı ortaya çıktı. Ayrıca, şu an açıklayamayacağım, daha derinlemesine yaptığım araştırmalarda da, Keskin’in korona virüsüne yakalandığı yönünde bir sonuç çıkmadı.

“YETİNMEYİP, 27 MART’TA MUAMMER KESKİN’İ ARADIM”

Tüm bu gelişmelere rağmen yetinmeyip Muammer Keskin’i aradım. Başkan, sizin için korona virüsü kaptı diyorlar, Şişli bu dedikodularla çalkalanıyor dedim.

Başkan da bana, ‘Mehmet’ciğim, benim evimi biliyorsun. Sosyal mesafeye uymak kaydı ile, gel sana el sallayım. Sen de gör’ diye espri yaparak, korona virüsü olmadığını söylemişti. Ona rağmen, ben yine de araştırmalarıma devam ettim.

Gelen bilgiler doğru çıkar, bende haberi yazmaz isem olmazdı. Ama, haber yapar da, başkan korona virüsü olmadığı ortaya da çıkarsa o da hiç olmazdı.  

Benim, çeyrek asırlık geçmişimde, böylesi hayati konularda, doğru haberciliği ve sicilim hiç bozulmadı. Bu saatten sonra da bozulmasına izin veremezdim.

Ayrıca, benim bu yöndeki yapacağım haberin nelere mal olabileceğini çok iyi bilen biri olarak çok hassas davrandım.

BUGÜN MUAMMER KESKİN’İ TEKRAR ARADIM       

Muammer Keskin’in korona virüsü kaptığı dedikoduları artık öyle bir hal almıştı ki, artık neredeyse herkes inanır hale gelmişti. Hatta, Muammer Keskin korona virüsü nedeniyle hayatını kaybediyor ve yerine geçecek isimler aranır hale gelinmişti.

Ben de başkanı arayarak uzun bir sohbet etme imkânım oldu.

Başkan, bugün Şişli Belediyesi’ne gittiğini söyledi. Kendisinin de kesinlikle korona virüsü taşımadığını net bir dille ifade ederek sohbete devam ettik.

MUAMMER KESKİN: “BEN KORONA HASTASI DEĞİLİM”

Mehmet’ciğim ben korona virüsü kapmadım. Yaşım gereği uyulması gereken tedbirlere uydum, uyuyorum ve uyacağımda. Kendimi eve kapattım. Evet, bu benim bir birey olarak sorumluluğum. Bu sadece kendim için de değil, sorumlu bir yurttaş olarak benim sorumluluğum.

Bu virüs öyle ya da böyle bir tehlike arz ediyor. Bu sadece benim için değil, herkes için bir tehlike. Şu anda, etrafımızda birçok insan virüsü kapmış durumda. Kimisi bunun farkında bile değil. Taşıyıcı olarak atlatıyor. Kimisi ise birilerine bulaştırıyor. Kimisi de bu virüsten dolayı hayatını kaybediyor.

Bu Türkiye’nin ve tüm Dünya’nın bir gerçeği. Mesele, bu virüse karşı koymak ve sorumluluklarımızı yerine getirmektir. Ben bugün belediyeye gittim. Ama kendimi sorumlu ve suçlu hissettim. Sonra hemen çıktım, evimin aşağısındaki marketten alışverişimi yaptım ve evime geldim.   

Ayrıca, her şey bir yana ben korona virüsü de kapmış olsam, tedavi dahi görsem, böylesi bir günde, böyle bel altı bir siyaset ve dedikodu yapılmaz. Benim etrafımı arayarak bilgi kirliği yapmanın kimseye bir faydası da olmaz.

Benim yerime belediye başkanı aramanın da kimseye faydası da olmaz. Öyle bir durum olsa da, bu böylesi insanlara da bırakılmaz. Şartlar ne olursa olsun, ben kendimi de, sorumlu olduklarımı da riske atmam, atamam da.   

Senin aracılığınla, beni seven, sevmeyen tüm komşularıma selam ve sevgilerimi sunarım. Tüm Şişlili komşularım rahat olsunlar. Benim sağlığım yerinde. Şişli’nin daha iyi bir Şişli olması için, evimden de olsa çalışmaya devam ediyorum.

TEKİN, METE YILMAZ’DAN DOLAYI KESKİN’İ TEBRİK ETTİ

Muammer Keskin’e, Şişli Belediyesi Spor Müdürü Mete Yılmaz’ın yakalandığı korona virüsü hastalığı ile ilgili, doktorların evinde karantina altında ol demesine rağmen, özel bir hastaneye yatırmasından dolayı kendisini tebrik ettim.  

KESKİN’İN CEVABI ENTERASANDI

Bak Sevgili Mehmet, beni tanırsın. Sana samimiyetle bir şey söyleyeceğim. Böylesi bir günde, benim için kötü düşünen biri dahi bu hastalığa yakalansa, ben ona elimden geldiği kadar sahip çıkar ve destek olurum. Bu yaşadığımız süreç ve hastalık başka bir şey. Bunu anlayamıyorlar.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.