"Tarkan'ı tanımıyorum"

"Tarkan'ı tanımıyorum"

Kim Wilde, Türkiye'de hiçbir sanatçıyı tanımadığını söledi.

İngiliz sanatçı konserinde hayranlarını  'Hoşgeldiniz' diyerek selamlarken, cana yakın tavırları ile izleyenlerin beğenisini kazandı.
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 47. Uluslararası Bursa Festivali'nin dünyaca ünlü konuğu Kim Wilde, verdiği renkli bir konserle unutulmaz biri gece yaşattı. İngiliz şarkıcı, konserinde hayranlarını 'hoş geldiniz' diyerek selamlarken, cana yakın tavırları ile izleyenlerin beğenisini kazandı.
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 47.'si düzenlenen Uluslararası Bursa Festivali, dünyaca ünlü yıldız Kim Wilde'ı ağırladı. Sanatçı, muhteşem performansıyla sanatseverleri büyüledi. Asıl adı Kimberly Smith olan İngiliz sanatçı Kim Wilde, en çok sevilen şarkılarını Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda söyledi. Sahneye 'Hoşgeldiniz' diyerek çıkan sanatçı, Bursalıların ilgiyle izlediği konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
"KİM WİLDE, TARKAN'I TANIMIYOR"
Konser öncesinde basın mensuplarının 'Türkiye'den hangi sanatçıyı tanıyor ve dinliyorsunuz' şeklinde ki bir soruya, "Hiç bir sanatçıyı tanımıyorum ve dinlemiyorum" şeklinde ki yanıtı karşısında, bir gazetecinin "Tarkan'ı da mı tanımıyorsunuz" sorusuyla karşılaştı. Soru karşısında şaşıran Kim Wilde, "Hayır ne yazık ki tanımıyorum." şeklinde karşılık verdi.

Habertürk


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.