Tamgaç: ‘Emir Sarıgül şoförünü meclise aldı’

Tamgaç: ‘Emir Sarıgül şoförünü meclise aldı’

Mustafa Sarıgül’ün eski başkan yardımcısı Dr.Haluk Tamgaç kendi tiwitter hesabında 'Emir Sarıgül’ün şoförünü Şişli Belediye Meclisine aldığını' yazdı.

Şişli Belediyesi’ni Emir Sarıgül’ün yöneteceği iddiaları tek tek gerçekleşmeye başladı. Tamgaç’ın da şoförünü meclise aldığı iddiaları da bunun göstergesi olarak yorumlanıyor. Üstelik ilk on gibi önemli bir sıralamada olması da Emir Sarıgül’ün belediyeyi yöneteceğini ortaya koyuyor.   

EMİR SARIGÜL’ÜN RİSKE ATILMAMASI HESAPLANIYOR

Emir Sarıgül’ün kanuni olarak bir sorumluluk altına girmemesi için tüm hesapların yapılacağı ve meclisin ona göre dizayn edileceği iddialarını Emir Sarıgül’ün şoförünü meclise almasıyla gerçeklik kazandığının ispatı olduğu ifade ediliyor.

EMİR SARIGÜL ETKİLİ OLACAK AMA YETKİLİ OLMAYACAK

Şişli Belediye Meclisi’nin oluşmasıyla listeye yazılan isimlere bakılarak oy getirecek isimlerden ziyade özel ilişkiler ve siyasi hesaplara göre yapıldığı görüşü Şişli’de konuşulmaya başladı.

Burada ki isimlere bakıldığında da Emir Sarıgül’ün Şişli Belediyesi’nin yönetiminde etkili olacağı ama herhangi bir risk almaması için bir yetkilendirme yapılmayacağı iddia ediliyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.