TAGİD'den milletvekillerine davet

TAGİD'den milletvekillerine davet

Kısa adı TAGİD olan Trakya Aktif Genç iş adamları derneği 22 Temmuz seçimleri öncesi siyasi partilerin Milletvekili adaylarını Çorlu’da bulunan dernek merkezinde konuk ediyor.


Abdurrahim Yıldırım / Çorlu'dan bildiriyor...

TAGİD’in bu çerçevede ilk konuğu Ak Parti Tekirdağ Milletvekili adayları Ziyaeddin Akbulut ve Gülay Dalyan oldu. Çorlu Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Gönül ve Partililer de ziyarette hazır bulundu. TAGİD Başkan yardımcısı İdris Civelek ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda, iş adamları Ak partinin ve Milletvekili adaylarının Tekirdağ ve Türkiye genelindeki plan ve projeleri hakkında sorularını yönelttiler.

TAGİD Başkan yardımcısı İdris Civelek’in dernek faaliyetleri hakkında bilgileri aktardıktan sonra Slayt gösterisi yapıldı.Ak parti Tekirdağ Milletvekili ve TBMM iç işleri komisyonu Başkanı Ziyaeddin Akbulut yaptığı konuşmada: "Türkiye 4.5 yılda tam bir şantiye havasına büründü.Ak parti iktidarında büyük bir özelleştirme hamlesi gerçekleştirildi.Bizim iktidarımızdan 10 yıl önceki döneme baktığımızda, özelleştirme geliri 3Milyar Dolarken, Ak parti iktidarında 19.5 Milyar Dolara yükselmiştir.AB müzakerelerinde Türkiye aday Ülke konumuna gelmiştir. Kıbrıs konusunda bazı çevreler tarafından ne kadar saptırılsa da önemli ilerlemeler kaydedilmiştir.Terörle mücadele konusunda istenilen gereken tüm kanunlar çıkarıldı" dedi.

Çorlu’ya TOKİ gelecek!


Tekirdağ ve Çorlu için yeni dönem projelerini de açıklayan Akbulut: Çorlu’ya TOKİ yi getirmek için uzun uğraşlar verdik. Fakat Belediyenin zorluk çıkarmasından dolayı bugüne kadar gerçekleşemedi. Ekim ayı onunda yaptığımız çalışmalar ve girişimlerle TOKİ Çorlu’ya gelecektir.Çorlu’ya yeni Devlet hastanesi ve Adliye sarayı projeleri tamamlanmıştır.Biz halkımızdan destek istiyoruz.Bu güne kadar yaptıklarımız ortadadır.İnanıyorum ki halkımız 22 Temmuz’da en iyi kararı vererek Ak partiyi yine iktidara taşıyacaktır dedi.

Toplantının sonunda Bir Teşekkür konuşması yapan TAGİD Başkan yardımcısı İdris Civelek, "Dernek Başkanımız Sayın Talat Kılıç yoğun programı dolayısıyla katılamadılar.Bundan sonraki günlerde TAGİD olarak diğer siyasi partilerimizin Milletvekili adaylarını yine burada konuk edeceğiz.Bugün davetimize katılan sayın konuklarımıza teşekkürlerimi sunarım" dedi.






HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.