
Sürmeli’de Ramazan alarmı
Sürmeli İstanbul’un beş yıldızlı otelleri yaklaşan Ramazan ayı için hazırlıklarını tamamladı. Ramazan ayı boyunca ilginç sunumlarıyla dikkat çeken çok alternatifli menüleri ve programlarıyla birbirleriyle yarışacak olan turistik oteller hizmet yarış
2006 yılı itibariyle yeniden yapılanma sürecine giren ve tüm tesislerini baştan aşağı yenileyen Sürmeli Hotels&Resorts, Ramazan ayı boyunca geleneksel anlayışla hazırlanmış zengin iftar menüleri hazırladı. Kız Kulesi ve Topkapı Sarayı’na karşı, geleneksel Türk mutfağı lezzetlerini ve tasavvuf müziği ile özlem duyulan eski Ramazan geleneklerini yaşatacak olan Sürmeli Hotel&Resorts, oldukça iddialı.
İFTAR MENÜSÜ
Dibek aşı keşkek çorbası, pastırmalı humus, bat, közde biber salamurası, çemen, pekmez, bergamut reçeli, hurma gibi başlangıç ve iftariyeliklerle, muhteşem İstanbul silüeti eşliğinde bir iftar keyfi sunan Sürmeli İstanbul’un, taze kekikli kuzu tandır, ızgara köfte, fesleğenli bonfile, tavuk şiş, peynirli su böreği gibi eşsiz lezzetleri tabağınızdan eksik etmeyen Sürekli Tadımlık Servisi ise birçok Ramazan lezzetini bir arada tatma imkanı sunuyor. Sürmeli İstanbul iftarları, zengin ve tarihi iftar sofrası geleneklerini yaşatan güllaç, kaymaklı ekmek kadayıfı, cevizli ev baklavası ve tahinli kabak gibi Türk ve Osmanlı tatlıları ile süsleniyor. Marmara Restaurant’ta sunulan Şef’in Alacarte özel iftar menüsünün fiyatı 45 YTL.
Toplu iftar davetleri için farklı kapasitelerdeki salonlarında Ramazan’a özgü set menü alternatifleriyle konuklarını ağırlayan Sürmeli İstanbul, serpme iftariyeliklerden Sürmeli fırınlarında hazırlanan birbirinden lezzetli pide ve ekmeklere kadar uzanan geniş kapsamlı menü seçenekleri sunuyor. Minimum 15 kişi için hazırlanan 4 farklı set menünün fiyatı ise 38 YTL ile 46 YTL arasında değişiyor.
Sürmeli İstanbul, alışkanlıklarından vazgeçmeyen misafirlerini hafta sonlarında Brasserie’deki zengin bir açık büfesi ile karşılıyor. Çeşitli iftariyelik, çorba, turşu, zeytinyağlı, hamur işi ve ana yemekten oluşan açık büfe, komposto, şerbet ve hurma tatlısı, kalburabastı, gül kokulu güllaç gibi geleneksel Türk ve Osmanlı mutfağının unutulmaz lezzetleri ile tamamlanıyor. Yemek sonrasında alacağınız zencefilli limonata ile serinleyebileceğiniz açık büfenin kişi başı fiyatı 48 YTL. Bilgi ve rezervasyon için: 0212 272 11 61
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.