Sürmeli İstanbul yenileniyor

Sürmeli İstanbul yenileniyor

İstanbul’un geçmişten geleceğe uzanan muhteşem hayatını bire bir yaşarken, kendinizi iyi hissedeceğiniz ortamlarda dinlenin, yenilenin... Şehrin dört bir köşesinde hayalleri kışkırtan güzellikleri taptaze bir enerjiyle keşfedin.

Günümüz iş insanlarının beklentilerini ve konfor anlayışını karşılamayı ve misafir memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmayı hedefleyen Sürmeli, sizlere daima sıcak bir karşılama ve size özgü bir servis sunuyor.

Odaların yarısından fazlasının modern bir mimarisi, maksimum konfor, iletişim ve teknoloji anlayışı ve ergonomi ile tamamı yenilendi. Odalarda pastel ve ferah renklerin kullanılmasına özen gösterildi.

İnteraktif tv, wireless, internet erişimi, tüm odalarda iş dünyası için çalışma masası ve daha ergonomik bir minibar tasarlandı. Standart odaların yanı sıra Suite odaları da yenilenen Sürmeli Otel’de günübirlik veya daha uzun bir süre kalacak misafirlerin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde modern bir dizayn ile renove edildi.

Giriş holü ve ergonomik mini bir servis, minibar üniteleri ilave edilen odalarda LSD geniş ekran televizyonlar, maksimum konfor sağlayan dinlenme odası geniş ve modern jakuzili banyo ile konukların hizmetine açıldı.

Sürmeli İstanbul’da standart 98 oda, superior 92 oda, senior suit 9 oda execuitive suit 3 oda (sauna), premium suit 1 oda (sauna+jakuzi) olmak üzere  iki yüz üç odasında, İstanbul inceliğinde bir yaşama estetiği sunuluyor.

Efsanevi bir huzur ortamı yaratılıyor. Siz de kendinizi ayrıntılarda hissedilen konforun rahatlığına bırakın... Farklı bir enerjiyle yenilenmenin keyfini çıkarın.

Sürmeli, İstanbul’un kalbinde, Atatürk Havaalanı'na 20 km mesafede, iş dünyasının merkezinde İstanbul inceliğini yansıtan iki yüz beş odasıyla size farklı bir konfor sunuyor, güvenli bir ev duygusu yaşatıyor.

15 kişiden 400 kişiye kadar muhtelif ölçekli 8 salon, iş ve özel toplantılarınız, sosyal etkinlikleriniz için tasarlanmış, teknik altyapısı yüksek seçenekleriyle veriminizi artırıyor.

İstanbul Sürmeli Otel’deki yeni yerinde misafirler, eşsiz manzaralı iki terasıyla, Blanco geceleri, müzikle birlikte bulutlara daha yakın olacak!

Sürmeli İstanbul Oteli çatı katından İstanbul manzarasına sahip Le Melange Lounge & Bar özel tasarım mönüsü ile farklı lezzetlere imza atarken, lobby katında yer alan Brasserie; havuz ve teras manzarası ile sizlere Türk ve Uluslararası mutfak kültürlerinin yer aldığı a la carte mönü ile birlikte yerli ve uluslar arası şarap mönü seçenekleri ile keyifli bir ortam sunuyor.


Sürmeli İstanbul Oteli
Adres:Prof. Dr. Bülent Tarcan Sokak No:3 34349 Gayrettepe / İstanbul
Tel:+90 212 272 11 61
info@surmelihotels.com




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.