Süper Star büyüledi

Süper Star büyüledi

Ajda Pekkan, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nu 'Disco'ya dönüştürdü.

Avea'nın ana sponsorluğunda Hitt Production tarafından gerçekleşen Avea Harbiye Açıkhava Konserleri Süperstar Ajda Pekkan konseri ile başladı. Adına kulüpler açılan, yıllardır diskolarda en çok çalınan şarkıların sahibi olan Ajda Pekkan, ''Ajda Disco''da isimli projeyle sevenleriyle buluştu. Bu gece için Pekkan'a özel sahne tasarımı ve özel kostümler yapıldı. Koro ve dansçıların yer aldığı konserde Türkiye'nin en önemli DJ'leri Can Hatipoğlu, Hüseyin Karadayı, Suat Ateşdağlı ve Uğur Kirik, Pekkan'la birlikte sahne aldı. Pekkan, Aytekin Kurt, Levent Yüksel ve Ege Çubukçu ile düet yaptı. Konseri Ozan - Bahar Şen, Nurettin Hasman - Eda Taşpınar, Şebnem - Celal Çapa, Emre Çapa, Serdar Bilgili, Halit Ergenç ve eşi Gizem Soysallı, Berna - Ahmet Gürel gibi birçok ünlü isim izledi.

''Bende ağır ablalık var ya...''

Ece Sükan'ın özel olarak hazırladığı dört kıyafetle sahne alan Pekkan, canlı performansıyla, unutulmayan şarkılarını seslendirdi. Sahneye önce siyah bir elbiseyle çıkan Pekkan, ''Vitrin'' ve ardından ''Amazon'' şarkısını söyledi. Pekkan, Levent Yüksel'le ''Ya Sonra'' adlı şarkıya düet yaparken, Ege Çubukçu ile de ''Palavra'' şarkısında rap yaptı. Daha sonra unutulmaz şarkıları ''Petrol'', ''O Benim Dünyam'', ''Eye of The Tiger'', ''We are Family'' şarkılarını seslendirdi.
Gecenin finalinde ise Ajda Pekkan savaşçıları andıran gümüş renkte kıyafetiyle sahneye çıktı. Kendisine kadın kıyafetleri giymiş animatörler eşlik etti. Pekkan'ın sevenleri sahnede kendisini ayakta alkışladı. Diskoteğin kendisinde bir özlem olduğunu anlatan Pekkan, bu geceyi bu özlemi gidermek için yaptığını söyledi. Pekkan, ''Bu geceyi neden yaptığıma gelince, ben gece hayatını çok seven biri değilim. Gezmeyi ve yaşamayı çok seviyorum. Şarkılarım ve sizler benim hayatımda en önde geliyorsunuz. Diskotek, hayatımda hep bir özlemdi. Gidip bir masa başında durup dans etmeyi sevmem. Zaten bana yakışmıyor, ağır ablalık var ya... O yüzden diskotek olayını sahneye getirmek ve sevenlerimle paylaşmak istedim. Bu yüzden 'Ajda Disco'da' yaptım'' dedi.

''Evde kalma sendromum vardı''

İlk evliliğini evlilik sendromu yüzünden yaptığını söyleyen Pekkan, ''Gençliğimde evde kaldım korkusu yaşadım. Bu yüzden iki kez evlilik yaptım. Şarkıcılık hayatıma başlarken belki bilmeden şarkı söylemeyi seviyorum diye başladım. Ama neler oldu neler! O zamanlarda evde kalma sendromu vardı. İlk evliliğim öyle oldu. 28 yaşındayım, "ah evde kaldım" korkusu oldu ve evlendim. Ondan sonraki de böyle oldu'' şeklinde konuştu.

Pekkan, pullu mini eteğini çok zor giydiğini belirterek ''Şu elbiseyi giyinceye kadar canım çıktı. Giyinirken inanılmaz zorlandım. Kendimi ne zannedeyim bilmiyorum. Balık zannetmediğim muhakkak'' diyerek espri yaptı.

Milliyet


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.