Süha Özgermi ile mini Eurovision

Süha Özgermi ile mini Eurovision

Ünlü organizatör Süha Özgermi, Muğla'da önümüzdeki ay Balkan ülkelerinden birer şarkıcının katılacağı ‘Mini Eurovision Şarkı Yarışması’ düzenleyecek.

Ünlü organizatör Süha Özgermi, Muğla'da önümüzdeki ay Balkan ülkelerinden birer şarkıcının katılacağı ‘Mini Eurovision Şarkı Yarışması’ düzenleyecek. Vali Lütfi Yiğenoğlu'na projesi hakkında bilgi veren Özgermi “Amacım Muğla yöresini dünyaya tanıtmak” dedi.Daha önce de Gökova'da ‘Miss Turkey Turizm Güzellik Yarışması’, Marmaris'te ‘Miss Pearl of The World’ yarışmalarını organize eden Özgermi, bir yandan 11 Ağustos'ta Fethiye'de gerçekleştireceği ‘Miss Lycia Of The World’ güzellik yarışmasının hazırlığını sürdürürken, Muğla merkezde de mini Eurovision Şarkı Yarışması organize etti.

 



Şarkı yarışmasının Muğla Şehir Stadı'nda gerçekleşeceğini belirten Süha Özgermi, “Balkan ülkelerinden birer şarkıcının aday olarak yarışacağı organizasyonda jüride Gönül Yazar, Coşkun Sabah, Kubat ve daha ismi henüz belirlenmeyen 3 ünlü sanatçı yer alacak. Yarışma sırasında dünyanın çeşitli ülkelerinden televizyon kanalları da Muğla'ya gelerek Bodrum, Marmaris ve Fethiye gibi gözde turizm merkezlerinin doğal güzelliklerini ekranda taşıyacak” dedi.


 

Muğla'yı dünyaya tanıtmak istediklerini söyleyen Özgermi, “Muğla Türkiye'nin en güzel turizm merkezi. Güzellik yarışmalarının sadece İstanbul'da değil turizm yörelerinde de yapılması gerekiyor. Yarışmada Balkan ülkelerinden birer şarkıcı aday olarak katılacak. Şarkıcıların birer demosu olmak zorunda. Jürinin oylarıyla teker teker elenerek final gecesinde bir kişiyi yarışmanın birincisi yapacağız. Yarışmada çok sayıda ünlü sanatçı Muğla'da olacak” diye konuştu. Muğla Valisi Lütfi Yiğenoğlu, organizasyona her türlü desteği verebileceklerini söyledi.


TÜRKİYE TURİZM



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.