SRİ LANKA SAHNESİ YUVASINI YIKTI

SRİ LANKA SAHNESİ YUVASINI YIKTI

Gümüş'ün eşi 'Fotoğraflar ruh sağlığımı bozdu' dedi, boşanma davası açtı.

Gümüş dizisinin “Gümüş”ü Songül Uçucu’un eşi “Fotoğraflar ruh sağlığımı bozdu” diyerek dava açtı

SON günlerde Gümüş dizisindeki rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ ile yakınlaştığı iddia edilen ve Sri Lanka’da çekilen samimi tatil fotoğrafları medyada yer alan dizinin ’Gümüş’ü Songül Uçucu’ya eşi Canberk Uçucu tarafından boşanma davası açıldı. İstanbul Devlet Tiyatroları Sanatçısı Canberk Uçucu, avukatsız mahkemeye başvurdu. 5 yıllık bu evlilikten çocukları da bulunmadığını belirterek, “2002 yılında evlendik. Eşim, televizyon dizilerinde rol alan medyatik bir kişiliktir. Aile birliğinin sorumlulukları için gereken özeni ve hassasiyeti göstermedi” dedi.

Ruh sağlığım bozuldu

İçine düştüğü bu durum nedeni ile ruh sağlığının bozulduğunu savunan Canberk Uçucu, “Ağır depresyon anksiyete bozukluğu teşhisi ile tedavi edildim. Bu süreç ağır ilaç tedavisi ve terapi şeklinde devam ediyor” dedi. “Davalı eşim içine düştüğüm bu durumun üstüne bir de boşanmak istediğini belirtti. Beni ortak haneyi terk etmeye zorladı. Gerek psikolojik gerekse fiziksel olarak üzerimde baskı kurulmuştur” diyen Canberk Uçucu, dilekçesini şöyle sürdürdü: “Taten bozulan psikolojim nedeni ile baskılara dayanamayıp Taksim’deki bir otelde kalmaya başladım. Ancak 6 gün sonra tüm umudumu yitirip ruh ve beden sağlığımı iyice kaybedince Ankara’da yaşayan ailemin yanına sığınmak zorunda kaldım.” Uçucu ev otomobilllerine de satılmaması için tedbir konulmasını istedi.
 
SRİ LANKA SAHİLLERİNDEKİ POZ

Songül Uçucu, Canberk Uçucu (sağdaki fotoğrafta en sağda) ve Kıvanç Tatlıtuğ, Sri Lanka sahillerindeki bu fotoğraflar çekilene kadar aslında kadar iyi arkadaştılar

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.