Siyasileri buluşturan nikah

Siyasileri buluşturan nikah

Eski bakanlardan Hasan Celal Güzel'in kızı Emine Elif Güzel, 24 televizyonunda ekonomi müdürü olarak görev yapan Mehmet Levent Oğuz'la evlendi.

İller Bankası Sosyal Tesisleri'ndeki düğüne, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül ve Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener ile bazı bakanlar, yüksek yargı mensupları, siyasiler, gazeteciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in kıydığı nikahta, Başbakan Yardımcıları Gül ve Şener ile Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan, Ali İhsan Göğüş, Rüştü Naiboğlu ve Pembe Candaner tanıklık yaptı.

Nikahın ardından Bakan Gül, gelin ve damada ömür boyu mutluluklar dileyerek ''aile cüzdanını'' verdi.

Düğüne, Devlet Bakanları Beşir Atalay ve Kürşad Tüzmen, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, eski Adalet Bakanı Cemil Çiçek ve BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile Anayasa Mahkemesi Başkan Vekili Haşim Kılıç ve Anayasa Mahkemesi Üyesi Sacit Adalı, Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Hilmi Bengi de katıldı.

ŞENER'İN ADAY OLMAMASI
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, düğünden ayrılırken, gazetecilerin milletvekili adayı olmamasına ilişkin sorusu üzerine, bu konuda gerekli açıklamayı yaptığını söyledi.

Şener, bir başka soru üzerine de bu konuda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile yeni bir görüşme yapmadığını söyledi.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.