Şişli’deki su baskınında vatandaş muhatap bulamadı!

Şişli’deki su baskınında vatandaş muhatap bulamadı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilen yerel yönetim ve seçim kampanyalarının konuşulduğu Gaziantep’te ''CHP Belediye Başkanları Toplantısı'' yapılırken Şişli’deki su baskınında vatandaş belediyede muhatap bulamadı.

Şişli Gazetesi’ne gelen ihbarlara göre Şişli’nin birçok mahallesindeki ev ve iş yerlerini su bastı. Şişli sakinleri Şişli Belediyesi’ni aramalarına rağmen sadece şikayet başvurularının alındığını belirtmekten başka hiçbir işlem yapılmamasından ve karşılarında bir muhatap bulamamalarına tepki gösterdiler.

ŞİŞLİ’Yİ SU BASTI VATANDAŞ MUHATAP BULAMADI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı, strateji üzerine değerlendirmelerin yapılırken, yabancı uzmanlar tarafından yerel seçim kampanyalarına ilişkin sunumlar yaparken Dünya’nın, Türkiye’nin ve İstanbul’un göz bebeği Şişli’nin birçok mahallesi ile birlikte Nişantaşı’nı da su bastı.

chp-li-baskanlar-gaziantete-yerel-yonetim-toplantisi-yaparken-nisantasi-ni-su-basti-sisli-belediyesi-muammer-keskin1.jpg

NİŞANTAŞI SAKİNLERİ DAHA ÖNCE BELEDİYEYE BİLDİRMİŞLER

Nişantaşı sakinleri yağmur yağmadan önce Valikonağı Caddesi 50 numaralı yerin önünde çökme olduğu Şişli Belediyesi’ne bildirildi. Nişantaşı sakinlerinin tüm ikazlarına ve şikayetlerine rağmen Şişli Belediyesi bir çalışma yapmadı.

Dünkü yağmurla birlikte ise Nişantaşı’nda iki dükkan ve bodrum katlarını su bastı. Nişantaşı sakinleri yine tüm aramalarına rağmen Şişli Belediyesi yetkililerinin sadece kayıt altına aldıklarını belirtmekten başka bir işlem yapmadıklarından şikâyetçi oldular.

chp-li-baskanlar-gaziantete-yerel-yonetim-toplantisi-yaparken-nisantasi-ni-su-basti-sisli-belediyesi-muammer-keskin2.jpg

GEÇMİŞ İKİ YIL VE GELECEK 3 YIL KONUŞULUYOR

CHP’li belediye başkanlarının Gaziantep’teki üç günlük buluşmasında, yerel seçimlerden sonra geçen 2 yılın değerlendirmesi yapılırken, gelecek 3 yıla dair da çalışmalar belirlenecek.   

CHP’li belediye başkanlarının Gaziantep’te katıldığı toplantının ikinci bölümünde ise CHP’li belediye başkanları tarafından hazırlanan projeler ve Büyükşehir yasası tartışılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.