Şişli’de depremden sonraki ilk meclis toplantısının ek gündemi içki ruhsatı oldu!

Şişli’de depremden sonraki ilk meclis toplantısının ek gündemi içki ruhsatı oldu!

Türkiye, İzmir’deki depremle yatıp kalkarken, Şişli Belediyesi’nin depremden sonraki ilk meclis toplantısına ek gündemle içki ruhsatının getirilmesi dikkat çekti.

Şişli Belediyesi, Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nın 1’nci oturumu bugün (02.11.2020) gerçekleşti. Bu meclis toplantısı İzmir depreminden sonraki ilk meclis toplantısıydı.

KESKİN’İN DEPREM SONRAKİ EK GÜNDEMİ İÇKİ RUHSATI OLDU 

İzmir’deki depremden sonra, Türkiye’nin depreme kilitlendiği bir süreçte Şişli Belediyesi’nin ilk meclis toplantısında, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in imzasıyla son dakikada ek gündem olarak içki ruhsatı teklifini getirmesi dikkat çekti.

emin-vahap-simsek-onerisi-sisli-meclisi-ndeki-tartismalari-durdurabilecek-mi.jpg

CHP MECLİS ÜYESİ EMİN VAHAP ŞİMŞEK,

SÜREKLİ GETİRİLEN İÇKİ RUHSATLARINI ELEŞTİRMİŞTİ  

Şişli Belediyesi CHP Meclis Üyesi Emin Vahap Şimşek, Şişli Belediyesi meclis toplantılarına sürekli içki ruhsatının meclis gündemine getirilmesini eleştirmişti.

Şimşek, Şişli Belediyesi Meclis Toplantı’larında; Şişli’yi ilgilendiren, kültür sanat, eğitim ve sosyal politikalarla ilgili gündemlerin gelmesi gerektiğini söylemişti.

MUAMMER KESKİN, SÜREKLİ İÇKİ RUHSATI GELMİYOR DEMİŞTİ

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’de, Emin Vahap Şimşek’in eleştirisine cevap verirken, meclise sürekli içki ruhsatının getirilmediğini söylemişti.

Şimşek’in eleştirisinden sonra sadece Ekim Ayı meclis toplantısında içki ruhsatı gündeme getirilmemişti. Kasım Ayı meclisinde, depremin konuşulduğu bir süreçte tekrar içki ruhsatı verilmesi teklifinin gelmesi dikkat çekti.      

SALI GÜNÜ GÜNDEMDE OLMAYAN İÇKİ RUHSATI,

CUMA GÜNÜ EK GÜNDEM OLDU

Şişli Belediyesi Kasım Ayı meclis gündemi, 27.10.2020 tarihinde 3 gündem maddesi ile meclis üyelerine gönderilmişti. Meclis toplantısından önceki son resmi gün olan 30.10.2020 Cuma günü ise, yine Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin imzasıyla içki ruhsatı için ek bir gündem olarak meclis üyelerine gönderildi.

İŞTE, 27.10.2020 TARİHLİ MECLİSİN NORMAL GÜNDEMİ

  1. Şişli Belediyesi 2021 yılında uygulayacağı ücret tarifeleri hk
  2. İlçemizin enerji sorununun çözülmesi için, 10619 ada bitişiğinde bulunan park alanına isabet eden 16 m2’lik alanın trafo alanı olarak TEDAŞ Genel Müdürlüğü’ne tahsis edilmesi talebi hk.
  3. Şişli Belediyesi ile Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu arasında işbirliği protokolü imzalanabilmesi için Şişli Belediye Başkanına yetki verilmesi hk.  

izmir-depreminden-sonra-sisli-belediye-muammer-keskin-meclise-icki-ruhsati-getirdi11.jpg

30.10.2020 TARİHLİ, İÇKİ RUHSATININ ALINDIĞI EK GÜNDEM

30.10.2020 tarihinde, Kasım Ayı Meclis Toplantısı’ndan önceki son resmi gün olan Cuma günü yine Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin imzasıyla sadece bir restorana verilmek üzere içki ruhsatı için ilave edilen ek gündem.

izmir-depreminden-sonra-sisli-belediye-muammer-keskin-meclise-icki-ruhsati-getirdi1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.